1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Jen ať si ho tam nechají, myslím že vězeňské podmínky tam má "lepší" než tady v ČR. Když je mu tam dobře a dokázal tam žít tolik let, tak si myslím, že už těch pár "desítek" let ještě vydrží.

46
Před 4 roky

Když prijede tak všechno se pro valí. Politici mají strach že se všechno pro valí .

21
Před 4 roky

Tady dlouho nepřežije. Jak píší, je pořád ještě nositel informací.

12
Před 4 roky

Ať je tam kde je, kdo ho tady bude živit. Tady dostane 10 roků, a po třech letech ho pustí. Začne to znovu.

20
Před 4 roky
Zdeněk Ambroz

Nebo také odškodnění za nějaké ,,pochybení" nějakého zákona. Na to my jsme machři. Nebo se za něj zaručí nějaký motorkářský gang. Pardon, klub

4
Před 4 roky

„Určití lidé z něho můžou mít ještě strach, někteří z nich jsou stále vysoce postavení,“

Špatně napsáno. Správně je : někteří z nich jsou už zase vysoce postavení,

22
Před 4 roky

Určitě by bylo dobré, kdyby novináři zjistili, kdo má enormní zájem na tomto případu. Jedni ho nechtějí, aby zbytečně nemluvil, druzí zase mají zájem ho z toho "vysekat". Nicméně podle mě se z krimu už živý nedostane.

10
Před 4 roky

I když je to gauner a kriminálník, je to český občan a do své vlasti se může vždy vrátit a žádná garnitura mu v tom nesmí bránit. Pokud ho v JAR pustí, proč by se nevrátil? Když uteče, znovu ho zavřou, kdekoliv.

32
Před 4 roky

Vrátí se , do basy už nepůjde ,a ještě dostane za ty roky miliardové odstupné. Zloděje a vrahy ( třeba mašinky) umíme oslavovat a oceňovat.

23
Před 4 roky

Do České republiky přišla depeše přímo z Jihoafrické republiky s varováním, že lidé kolem něj budou prosazovat vydání uvězněného podnikatele zpět domů - ta věta mě baví.. JAR varuje před logickou snahou, která by měla být v zájmu českého občana o státu 🙂 . Krejčíř zde má být souzen, má platit škody a taky by mohl mluvit.. tak proto asi to varování, aby se tomu zamezilo, co kdyby fakt něco prásknul :)

8
Před 4 roky

Já bych mu za ČR slíbil jedno, vysyp pravdu o lumpech v české politice a ekonomice, a nebudeš zabit. Nelíbí se ti to, tak si to užij v lapáku v JAR.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA