Jen ať si ho tam nechají, myslím že vězeňské podmínky tam má "lepší" než tady v ČR. Když je mu tam dobře a dokázal tam žít tolik let, tak si myslím, že už těch pár "desítek" let ještě vydrží.
Když prijede tak všechno se pro valí. Politici mají strach že se všechno pro valí .
Tady dlouho nepřežije. Jak píší, je pořád ještě nositel informací.
Ať je tam kde je, kdo ho tady bude živit. Tady dostane 10 roků, a po třech letech ho pustí. Začne to znovu.
Nebo také odškodnění za nějaké ,,pochybení" nějakého zákona. Na to my jsme machři. Nebo se za něj zaručí nějaký motorkářský gang. Pardon, klub
„Určití lidé z něho můžou mít ještě strach, někteří z nich jsou stále vysoce postavení,“
Špatně napsáno. Správně je : někteří z nich jsou už zase vysoce postavení,
Určitě by bylo dobré, kdyby novináři zjistili, kdo má enormní zájem na tomto případu. Jedni ho nechtějí, aby zbytečně nemluvil, druzí zase mají zájem ho z toho "vysekat". Nicméně podle mě se z krimu už živý nedostane.
I když je to gauner a kriminálník, je to český občan a do své vlasti se může vždy vrátit a žádná garnitura mu v tom nesmí bránit. Pokud ho v JAR pustí, proč by se nevrátil? Když uteče, znovu ho zavřou, kdekoliv.
Vrátí se , do basy už nepůjde ,a ještě dostane za ty roky miliardové odstupné. Zloděje a vrahy ( třeba mašinky) umíme oslavovat a oceňovat.
Do České republiky přišla depeše přímo z Jihoafrické republiky s varováním, že lidé kolem něj budou prosazovat vydání uvězněného podnikatele zpět domů - ta věta mě baví.. JAR varuje před logickou snahou, která by měla být v zájmu českého občana o státu 🙂 . Krejčíř zde má být souzen, má platit škody a taky by mohl mluvit.. tak proto asi to varování, aby se tomu zamezilo, co kdyby fakt něco prásknul :)
Já bych mu za ČR slíbil jedno, vysyp pravdu o lumpech v české politice a ekonomice, a nebudeš zabit. Nelíbí se ti to, tak si to užij v lapáku v JAR.