Z Opavy přešel do Prahy a v Opavě po něm zůstala velká sekera v rozpočtu na magistrátu a co tam dělal se zakázkami vědí všichni Opaváci, taky má u nás škaredou přezdívku, kterou si netroufám ani napsat! A takový, který hledí jen aby měl svou peněženku plnou je ministrem financí? Směšné, to půjde naše ekonomika víte kam. ODS se prostě nezměnila a nezmění-lidi rychle zapomněli, co je zač. Vidím to u těch platů-lidem nechtějí zvýšit ale sami si od ledna přidají , měli by se všichni stydět-mají dobře placené koryta a přitom se ani neumí sami rozhodovat a ke všemu se potřebují poradit v pětikoalici! Kam jsme to dopracovali. Já je sice nevolila, ale ráda se podívám, co dovedou a dokáží a podívám se, jak nám-obyčejným lidem zlepší život!
Přesně tak. Jsem z Opavska a Stanjura je pohroma. To tu ví každý. A taky se ráda podívám na to jak trollové co volili tento podvodný slepenec bude zírat co nám ukážou 😉
To je tragédie pro celou ČR a hlavně pro všechny slušné a pracující lidi, ministr financí Stanjura - podle profesora Fialy " ekonomický odborník ODS" - je obyčejné ekonomické jelito a netáhlo - ale hlavně je to starý dobrý kmotr - a to je v ODS to hlavní!!! Tahle nová " fialová vláda odborníků" je národním neštěstím - pánbůh s námi - a nová vláda rychle pryč - nejlépe hned do kopru!!!
Proto bude také ministrem financí, nějaká nula sem, nula tam.......hlavně, že si nesplete nuly na svém platu, i když tam by to chtělo o tu nulu méně.
Když je sám nula tak se přepočítá.
Nejlepsi, kdyz sveho ekonomickeho experta Skopecka poslete do vedeni Snemovny, coz je karierni maximum tak pro Pekarovou, kde muze zvanit a nic nedelat, a na ministra financi poslete elektrikare Stanjuru 😄
Hotovej cirkus ten Fialuv ansambl.
Hlavne, ze meli plnou hubu toho, ze o vsem maji rozhodovat odbornici, ale nakonec vitezi odmenovani svych kamaradu - viz. Stanjura, Blazek.
Naskytuje se otázka: proč údajně prý nejvzdělanější premiér fiala se obklopí takovými nýmandy? Domnívám se proto, aby jeho ješitná hvězda zářila co nejvíce. Mezi skutečnými odborníky by hodně hluboko zapadl, protože umí pouze žvanit a to by příliš neuspěl. Na jeho kecy není mnoho lidí příliš zvědavých
Protože je jen figurka, která posloužila k oklamání veřejnosti před volbami. Za nitky tahají jiní, kteří si do vlády dosadili "osvědčené staré kádry".
Všíchní vime že na to Stanjura nemá.Je členem strany tak bude výkonávat duležitou funkci.Za komoušu to bylo přesně tak.Vážil jsem si toho že můj šef byl hloupy,a ja jsem z toho těžil.On byl taký straník.Pravidla se nezměnila.Vše po staru.
Co tady brečíte ? To jsme si zvolili tak to je ! Udělejte si pořádek v hlavách a kolem sebe ! Tady je ta vaše demokracie , tak se teho naž..te ! Platí všechna letitá česká pořekadla . Třeba " na hrubý pytel , hrubá záplata " , a mnoho dalších . Máme co jsme . Tydýt !
Ja jsem je nevolil (volit jsem byl), a nikdy bych nikomu z nich nedal hlas, ani v nejtěžším deliriu !!!!!
Jsem zvědavá jestli novináři budou také za " odborníkem " na finance Stanjurou běhat a zkoušet ho z matematiky, jako běhali za paní Schillerovou. Ale je fakt, že tenhle slepenec je složený ze samých " oborníků" když min. práce a soc. věcí bude dělat traktorista, který nezvládl ani min. zemědělství.
Jak tohle stvoření může být ministrem financí.
Fiala🧑🏫 se může jen za svou vládu stydět
On asi také nemůže být génius, když tyhle tupé hlavy podporuje
Slepenci pořád řvali, že mají samé odborníky a po volbách si nasadili straníky, kde jinde může dělat ministra financí elektrikář, který neumí anglicky
Jeho neznalosti a nedostatky nahradí tím, že je ve správné straně lumpů.