1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Žáka předat Mosadu....

25
Před 2 roky

Co z takového zmetka asi bude? Jen další zbytečná existence, který bude parazitovat na systému a dělat bordel.

11

Všechny kteří podporují Hamas sbalit a odeslat do jejich země původu tam si můžou slavit jak chtějí

103
Před 2 roky
Kvetoslava Rihakova

To máte pravdu, ale na druhé straně dovolili těmto migrantům přístup, tak co se diví, bude hůř.

31
Před 2 roky

Předpokládám, že byl mladý terorista vyloučen a vyhoštěn. Jestli ne, máme zaděláno na "šťastné" zítřky.

19
Před 2 roky

Tento multikulturní svět je bohužel skrytou hrozbou pro původní obyvatelstvo jakékoliv Evropské země!

60
Před 2 roky
Martin Hnilička

Dopadneme jako indiáni....😭

1
Před 2 roky

Večer měl být na Sicílii, ukázat směr, skopnout do moře a plav....

,, Milí "Palestinčtí přátelé, je třeba udělat pápá...

13
Před 2 roky

Není to náhodou podpora terorismu?

Myslím, že je úplně zbytečné, aby se živili ať už dávkami nebo v kriminále... Když si neumí vážit života v EU a toho co jim EU dává, tak šup deportace do domovské destinace...

Dozajista nás bude hodně těch, co by přispěli na jednosměrnou jízdenku...

10
Před 2 roky

očekávám vyhoštění do místa původu i s celou rodinkou

37
Před 2 roky
Martin Šulc

Vsadíme se, že se nic takového nestane. Podle mě je ani nevyhodí ze školy.

33
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 rokyUpraveno

opravdu jsem se narodil s tím, že nemám problém s žádnou rasou, žádným náboženstvím a klidně ať žijí vedle mě, ale když vidím co se děje začínám tyhle černé huby nenávidět víc a víc a nevím co s tím mám dělat, oni sami jsou nakonec příčina, že je začínám nenávidět....Evropa by se měla vzpamatovat, politici jsou úplně mimo, jediné řešení kterou máme na migraci do Evropy dle paní Von der leynové, je uprchlíky si rozdělit, nikoliv je vracet zpátky...Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že v německu oslavují Palestinci povraždění Izraelců bez jakéhokoliv potrestání? přeci je to veřejná podpora teroristické strany, to není trestný čin? Tohle není demokracie (svoboda slova) ale podporovaný extremismus. V případě, že stát nezasáhne v těchto situacích tito "lidé" uvidí, že nemáme dost sil zakročit....

29
Před 2 roky

To je ten jejich mírumilovnej islám.Kam muslim vstoupí,tam 100 let ani tráva neroste.

Makat nebudou,plnou hu.. Mohameda a pod postelí kalašnikov.

Takoví si nezaslouží slitování!!!

65
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA