To je malá ryba, trestní řízení dražší než případ, to se poldove hodně nudí
Neplacení daní z 1,5 milionu je maličkost? Už vím proč stát nemá prachy.
Samozřejmě daně by platit měl. Ale zas tak obří zločinec to přece jen není.
Spíše by bylo třeba se věnovat těm, co to "žití někoho" sledují. To je jejich život? Platí za koukání na chlapa, co si hraje s míčem? Jsou zdraví, netrpí nějakou závažnou úchylkou? Zřejmě mají i volební právo, což je velký problém pro stát.
Prosím vás můžete mi vysvětlit jakej rozdíl je v tom že si někdo sedne k televizi a čumí na herce v seriálech a filmech nebo si sedne za PC a čumí na "herce-streamery"na monitoru? Já v tom žádnej rozdíl nevidim. Na každý platformě,jak v tv tak na internetu,najdete jak odpad tak poklad. Záleží na každým co si vybere. A jestli mám sedět za počítačem a koukat na stream a nebo sedět na gauči a čumět na telku mi přijde stejný a nemusím tu hned lidi urážet duševníma poruchama že koukají třeba na Ulici nebo Ordinaci což je pro mě osobně odpad 🙋♂️
Tohle jsou kraviny neplatí daně z vysílání .....Tak si tak myslim že Hitler byl zmetek ale to co vládne tady a kdo tohle vymejšlí ve vládě či parlamentu tak ty vaše daně a zákazy co člověk smí či nesmí to už je přez limit a to že našem velevolevudcum vadí už to že si člověk uprdne na vlastnim dvoře jdětr fakt do prd......
A jentak kolik stálo že ho pronásledovali tajný co zadarmo tam určo nechoděj takhle se plejtvá penězi za kraviny dovoleny poslancu a podobně ...oni tu totiž nejsou žádní lumpové či lupiči a horši aby dělali něco užitečnějšího
Placení daní je snad dané zákonem. Nebo vy daně také neplatíte?
Tedy chapu ze neplati dane, ale plytvat Policii, za takovouhle banalitu...!!! Ten stat uz opravdu nevi odkud ty prachy z lidi ma dostat.!!! 😉☝️
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
No jasný, budeme se dívat na to, jak někdo okrádá stát a neplatí daně a nic s tím nebudeme dělat, protože by to mohlo vypadat tak, že stát z lidi tahá peníze. Kam na takové myšlenky chodíte?
Ale očividně tento stát nemá zájem, aby lidi věděli co a jak mají odvádět. Kdyby tomu tak bylo učilo by se to ve školách namísto 5i hodin českého jazyka a literatury.
Když je blbej.... Taky sleduji pár autorů kde čeho (ne ty streamy kdy sdílí vlastně celý život, to považuji za dost ujeté) a vím, že všichni živnosťák normálně mají.
Zákaz činnosti mu hrozí, takže než aby ho stát nechal vydělávat legálně s živností, tak mu zakáže činnost? 🙄
To, že mu hrozí zákaz činnosti ještě neznamená, že mu tento trest soudce udělí. Osobně si myslím, že to půjde přes dohodu o vině a trestu, bude dál stejným způsobem vydělávat a jede se dál.
No jo... "šahat" státu na peníze to se nedělá... a ještě takový superpodnikatel a jsou s ním hned hotoví?!
Dobrá práce, každý si myslí že bude vydělávat na netu atd ale zaplatit z toho daně se nikomu nechce.
Ach, ty státofile.