Je to zbabělost, totální neprofesionalita a nezodpovědnost vůči kolektivu a reprezentaci se takto trapně vymlouvat. Něco se nepovede a na všechny se vykašle. Jenom zabrala místo někomu jinému
Žádné hrdinství, pod tlakem byli, jsou a budou vrcholoví sportovci stále. Nechodit na následné tiskovky nebo vzdávat se a upadat do 'depresí' když to úplně nejde je podle mne nezvládnutí role vrcholového sportovce, prostě to k tomu patří. Ať dále sportují pro radost a pro zdraví, to je přeci prvotní smysl této činnosti, ale ať se teatrálně nehroutí a nevydává se to za projev osobní statečnosti
Má psychiku a chování malýho, nevychovanýho spratka. Z tý repre bych jí vyrazil a dal jí doživotní zákaz reprezentovat. Takle nechat ve štychu celý družstvo, to se prostě nedá jen tak přejít a už vůbec ne jí omlouvat a snad považovat za hrdinku.
Měla by si vzít příklad z "orla" Eddieho.Ten věděl,že nikdy nemůže vyhrát a přesto dal do skoku veškerou vůli,kterou měl.
Chápu , že na tom není psychicky dobře, ale to není věc okamžiku a problémy zřejmě měla delší dobu a není úplně fér ze své místo v reprezentaci raději nepřenechala někomu jinému. A to že nechala ostatní při soutěži družstev ve štychu moc hrdinské neni.
Jsem to nepochopila,asi se ani nebudu snažit.Viděla jsem ten její přeskok,z mého pohledu žádná tragedie,z jejího,že nebyl perfektní.O to víc se měla snažit a svým kolegyním být oporou.Do hlavy nikomu nevidíme,ale asi měla strach,že nebude nejlepší.Někdo má tak vysoké ego,že neunese,byť jen malé,zaváhání.
necítím se psychicky dobře takže další 2 měsíce nebudu chodit do kanceláře...
dojděte si k psychiatrovi a třeba budete doma dýl
Měla 5 let se na to psychicky připravit. Měla se raději místo toho klekání a jiných BLM srače.. věnovat sobě samé
odvážný chlap, vzhledem k tomu, co nehodnotí dobře -)
Zbabělost a srabáctví se dnes ve světě označuje za odvahu a hrdinství.No,tak to jsem zase nějak pozadu ...