1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

Je to zbabělost, totální neprofesionalita a nezodpovědnost vůči kolektivu a reprezentaci se takto trapně vymlouvat. Něco se nepovede a na všechny se vykašle. Jenom zabrala místo někomu jinému

35
Před 5 roky

Žádné hrdinství, pod tlakem byli, jsou a budou vrcholoví sportovci stále. Nechodit na následné tiskovky nebo vzdávat se a upadat do 'depresí' když to úplně nejde je podle mne nezvládnutí role vrcholového sportovce, prostě to k tomu patří. Ať dále sportují pro radost a pro zdraví, to je přeci prvotní smysl této činnosti, ale ať se teatrálně nehroutí a nevydává se to za projev osobní statečnosti

38
Před 5 roky

Má psychiku a chování malýho, nevychovanýho spratka. Z tý repre bych jí vyrazil a dal jí doživotní zákaz reprezentovat. Takle nechat ve štychu celý družstvo, to se prostě nedá jen tak přejít a už vůbec ne jí omlouvat a snad považovat za hrdinku.

28
Před 5 roky

Měla by si vzít příklad z "orla" Eddieho.Ten věděl,že nikdy nemůže vyhrát a přesto dal do skoku veškerou vůli,kterou měl.

30
Před 5 roky

Chápu , že na tom není psychicky dobře, ale to není věc okamžiku a problémy zřejmě měla delší dobu a není úplně fér ze své místo v reprezentaci raději nepřenechala někomu jinému. A to že nechala ostatní při soutěži družstev ve štychu moc hrdinské neni.

16
Před 5 roky

Jsem to nepochopila,asi se ani nebudu snažit.Viděla jsem ten její přeskok,z mého pohledu žádná tragedie,z jejího,že nebyl perfektní.O to víc se měla snažit a svým kolegyním být oporou.Do hlavy nikomu nevidíme,ale asi měla strach,že nebude nejlepší.Někdo má tak vysoké ego,že neunese,byť jen malé,zaváhání.

16
Před 5 roky

necítím se psychicky dobře takže další 2 měsíce nebudu chodit do kanceláře...

9
Před 5 roky
Petr Nagy

dojděte si k psychiatrovi a třeba budete doma dýl

2
Před 5 roky

Měla 5 let se na to psychicky připravit. Měla se raději místo toho klekání a jiných BLM srače.. věnovat sobě samé

7
Před 5 roky

odvážný chlap, vzhledem k tomu, co nehodnotí dobře -)

8
Před 5 roky

Zbabělost a srabáctví se dnes ve světě označuje za odvahu a hrdinství.No,tak to jsem zase nějak pozadu ...

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA