Držte se,
Většina národa Vám drží palce.
Mluvte laskavě za sebe volby ukázali něco jiného a příští volby to jenom potvrdí .
Doufám, že o příštích volbách budou takhle neústupní voliči taky. A žhavý laufy zmizí jako pára nad hrncem.
Fandím nové vládě 👍👏👍👏🇨🇿❤️
Blahopřeji 😉
Je správné, že neustoupíte, ostatně pro tyto vaše kroky, co jako vláda činíte, vás lidé zvolili. Je třeba, aby co nejdříve začal platit zákon o neziskových organizacích a pak bude vidět, kdo takové šarády, jako včera na Letné šarádu Milionu chlívku hradí a moc by mě zajímalo, jak se na této včerejší šarádě podílel Člověk v tísni, Pánka. Jedné z neziskových organizací s největším čerpáním finančních prostředků našich daňových poplatníků. To by byla asi zajímavá informace.
Já myslim, že nejvíc našich peněz čerpá Agrofert
Jakou vizitku vlády, která prakticky teprve začala vládnout. Předešlá vláda nadělala více škody než užitku a tato vláda nemůže dát vše do pořádku za 3 měsíce.
Vizitkou minulé vlády je její poslední rozpočet. Jestli něco dělali dobře ???, tak tím posledním rozpočtem se znemožnili.
Já plně přijímám výsledky voleb, tedy že Motoristé a SPD jsou nejslabší a nejméně populární strany v PS a jako takové by se neměly podílet na vládě.
A nevadí vám, že v minulé vládě byla TOP09 a Lidovci, kteří těch procent měli daleko méně?
To doufám.. sliby voličům se mají plnit
Macinka, ale i Okamura si mohou plácat co chtějí, jsou to jen dočasně využívaní a bezvýznamní Babišovi pěšáci a figurky. Hlavní hybatel, hlavní viník všech těch autoritářských změn a nápadů je Babiš! A právě Babiš by měl v politice skončit. Není nic takového, že Babiš je ten nejpříčetnější a nejpřijatelnější politik koalice. On je zodpovědný, on toleruje výstřelky svých pubertálních partnerů. A právě on by měl být hlavním terčem všech dalších demonstrací.
Neustoupíme a dál se budeme chovat jako vepři domácí. Tak to bychom měli.
Po minulých volbách jsme o milionu chvilek neslyšeli. Byla to "jejich" vláda. Vše bylo v pořádku. Teď některá média prostě nechtějí respektovat výsledky voleb. Vše se hodí. Chtělo by to trochu rozumu a klidu.
ANO trochu klidu na osedlání země našich dětí že? Tak jako na jejich zadlužení. Je potřeba ten bezbřehý populismus a obdiv k oligarchovi pojmenovat. Tak proto, paní Samcová.