Jirka Beránek je super kočičí očař...Věnečku,už bude jen dobře...
Nemám slov 😰😰😰
Tak krásný kocourek a zažil tolik bolesti...😞Ale zároveň mě nesmírně těší, že i takový případ má celkem dobrý konec. Děkuji moc za pomoc, které se mu dostalo a je jasné, že i když přišel o obě očka, tak teď je mu už dobře, odpočívá v teple, s plným bříškem a s minimální bolestí a to je to podstatné 😻
Sama mám dvě kočičky, mimo dalších, které přišly každá o jedno oko. Po jedné se střílelo a druhá jako miminko byla vyhozena v poli a obě oči jen hnis a opar, takže byl zázrak, že se alespoň jedno oko (i když s postižením) zachránilo. A obě kočičky žijí spokojeně svůj kočičí život. Ovšem nemít obě oči je samozřejmě horší 😞 ale zvířátka berou svůj hendikep poněkud lehčeji, než my lidé.
Tak Věnečku, hodně hodně zdraví a hlavně lásky a už žádné trápení ❤️😻
To je dobre, ze jsou lide jako Vy, mate srdce na pravem miste.
Nechapu, jak nekdo muze strilet po kockach a vyhodit kocici miminko na pole.
Takovi lide jsou naruseni.
Mi znami se ujali zrzaveho kocoura - ktere nekdo odlozil v kartonu pred veterinarni ordinaci ve stari 5 tydnu. Kocoura vypiplali, kocour je krasny a ma se k svetu, muze jit kdykoli ven, kdykoli domu, na k dispozici cely dum, vcetne sveho bydla pro kocky v dome.
Štěstí, že se dočkal...aspoň některé se dočkají...chudinka ten kocourek, které utýrali ti dva v Litoměřicích. Doufám, že ten případ aspoň otevře návrhy na přísnější tresty za týrání zvířat.
Na ně rád přispěji, Fialo tobě tak akorát na tepláky.