Další stupidní komentář obhajující popravu.
Co čekat od bývalého účastníka mise v Iráku, ten ji nejspíš bral jako někoho koho může beztrestně popravit. Komando Trump v akci.
Nejen v USA, ale i u nás jsou takoví jedinci, kteří jdou k policii jen proto, že čekají na vhodnou příležitost, kdy mohou někoho zbít nebo zastřelit.
I u nas se najdou blbecci a blbky, co misto vyrizeni policejni kontroly v klidu se budou radeji s policajtama hadat a nedej boze svevolne odjizdet od kontroly, protoze prece nejakej policajt jim nebude neco narizovat, ze?
Ti nasi maji to stesti, ze policajti tu nemaji takove pravomoce jako v USA.
Tahle americka jeste k tomu navic pridala to, ze zacala do policajta najizdet, kdyz miril pistoli. To je na Darwinovu cenu.
Co jako cekala? Ze ji nechaji odjet a jeste ji na rozlouceni zatleskaji?
Hodnotit jednání občanů Spojených států pravidly Evropanů bývá někdy ošemetné, jsou vychováni v úplně jiných společenských pravidlech..😏
Hloupý manželský ženský pár. V USA sebevražda v přímém přenosu. Provokovat, neposlechnout policii, dokonce na policistu najíždět autem, může pouze blázen nebo pachatel trestné činnosti
Z videa je patrné, že do něj narazila. Je logické očekávat zásah, a ještě k tomu v USA. Na to, že to byla matka, se zachovala velice nerozumně.
Podivejte se i na ostatni videa z jinych uhlu. Treba britska BBC to mela vcera na strankach.
Staví mě policie a já se proti nim rozjezdu?!?!?!co čekalo šlehackovy dort
Není to policie, jejich kompetence jsou omezené. A i kdyby tam třeba obhajovala imigranty, ICE na ní nemůže.
Ale jo, jsem pro to, aby každý, kdo ujede policii byl bezmilosti popraven. Ubude kolon. A pokud byto nepomohlo, tak bych je popravoval už za přestupky.
Na X je neupravené video toho jak na dotyčného úředníka najela....Carleone@pravdomluvnost.Jan8.....
Mně z těch záběrů vychází že stočila volant a snažila se mu vyhnout.
Za mě zákrok neadekvátní ale na americké poměry asi v pořádku. Za trumpa se už nelze na USA dívat evropskou perspektivou.
Slusny a ctihodny obcan nepotrebuje nikam ujizdet, jeli zastaven policejni hlidkou! Rekla si o to, tak to dostala.
Tohle nebyli policajti.
Tři výstřely do hlavy nejsou sebeobrana. To je vražda.
Proč mám dojmem, že se Trumpeta bude, ještě v tomto volebním období, houpat na Times Square?
Nebude. Podivejte jen tady, kolika lidem prijdou ty vystrely v poradku. Necekejte, ze jsou vsichni Amici poboureni.