Já se nedivím ,že odborníci, rodiče ,politici protestují. Ono totiž zabíjet lidi a ted i ty nejmenší to je vyvraždování národů . Lžou o covid -chřipce ,lžou nám pořád a jde jim jen a jen o peníze Důkazů o nesmyslnosti očkování máme dost a i dost dat o škodlivosti vakcín ,kdy na očkování umřelo plno lidí do té doby zdravých. Já jsem si ted také užil a mám morální povinnost říct pravdu .
Covid ? Jen vir chřipky vyrobený v laboratoři a účel je zdražení všeho a likvidaci
Až to jednou praskne nebude stačit utíkat .
Tak očkovaní prý roznáší covid a nám neuznávají protilátky. Je to všechno kšeft ,doktorům slíbili 400 stovky za "přemluv dědka přemluv bábu ". .Tak to pomalu uzavřeme a je více než jasné ,že většinu rádoby odborníků tvoří byznysmeni s vakcínami, rouškami ,respirátory a jiným zdravotnickým materiálem a za vším jsou jen a jen finance . Lžou nám ve dne lžou nám v noci ,lžou nám pořád .PŘIZNEJTE nám PROTILÁTKY Bude mi příští rok 70 jsem po dvou operacích v roce 2020 břišní kýly , bederní páteře a diabet 2 .Na to ještě na ÁRU covid-chřipku 2020 . Kecy tam at přizná naše protilátky . Právě teď Nám bude stačit uznání protilátek které máme .COVID -CHŘIPKA pobyt na ÁRU 24.12.2020 Protilátky změřeny 06.09.2021 výsledek S CoV2 IgG(SP) Li z 50 až 400 celých 400 . ps covid mi ale zjistili 19.12.2020 a potíže jsem měl už týden předtím. Takže kolik je to měsíců : Říkali že po 8 měsících nemůžeme mít žádné protilátky .Zde vidíme jak nám lžou . je to skoro 9 měsíců po prodělání covidu a pak se nedivte ,že nechceme vakcín
Dobrý den, máte ve všem pravdu a musím s Vámi souhlasit.👍👍👍👍Napsal jste to velmi hezky 👍👍👍Ale málo kdo to uzná....a jsem ráda, že nás je takových jako jste Vy, více 👍👍☺️☺️😉😉
Ani náhodou!!!! Své děti nikdy nenechám naočkovat!!Nejsou pokusný králíci.😡😡A navíc,by to mého syna zabilo, nemá imunitu!!! Otázka:::: Proč se nikdo nenechal naočkovat z vlády a jejich rodiny???? Ví proč!!!A nás i naše děti by očkovali!!!!😡😡😡😡
Mohli byste aspoň ty děti nechat na pokoji. Ten hnus jste už narvali do dospělých a účinky mizí do půl roku, tak aspoň ty nejmenší nechte, ať si vytvoří správnou imunitu.
Doufám, že se naočkované děti dožijí alespoň 15 let a budou v dobré kondici, která jim umožní rozbít huby svejm rodičům!
aspon děti nechte na pokoji ten americkej lidumil se nezastaví před ničim to je jasné
Ja nemam nic proti normalnim odskousenym vakcinam ale tohle bych urcite nedovolil