1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Já se nedivím ,že odborníci, rodiče ,politici protestují. Ono totiž zabíjet lidi a ted i ty nejmenší to je vyvraždování národů . Lžou o covid -chřipce ,lžou nám pořád a jde jim jen a jen o peníze Důkazů o nesmyslnosti očkování máme dost a i dost dat o škodlivosti vakcín ,kdy na očkování umřelo plno lidí do té doby zdravých. Já jsem si ted také užil a mám morální povinnost říct pravdu .

Covid ? Jen vir chřipky vyrobený v laboratoři a účel je zdražení všeho a likvidaci

Až to jednou praskne nebude stačit utíkat .

Tak očkovaní prý roznáší covid a nám neuznávají protilátky. Je to všechno kšeft ,doktorům slíbili 400 stovky za "přemluv dědka přemluv bábu ". .Tak to pomalu uzavřeme a je více než jasné ,že většinu rádoby odborníků tvoří byznysmeni s vakcínami, rouškami ,respirátory a jiným zdravotnickým materiálem a za vším jsou jen a jen finance . Lžou nám ve dne lžou nám v noci ,lžou nám pořád .PŘIZNEJTE nám PROTILÁTKY Bude mi příští rok 70 jsem po dvou operacích v roce 2020 břišní kýly , bederní páteře a diabet 2 .Na to ještě na ÁRU covid-chřipku 2020 . Kecy tam at přizná naše protilátky . Právě teď Nám bude stačit uznání protilátek které máme .COVID -CHŘIPKA pobyt na ÁRU 24.12.2020 Protilátky změřeny 06.09.2021 výsledek S CoV2 IgG(SP) Li z 50 až 400 celých 400 . ps covid mi ale zjistili 19.12.2020 a potíže jsem měl už týden předtím. Takže kolik je to měsíců : Říkali že po 8 měsících nemůžeme mít žádné protilátky .Zde vidíme jak nám lžou . je to skoro 9 měsíců po prodělání covidu a pak se nedivte ,že nechceme vakcín

8
Jan Cidrych

Dobrý den, máte ve všem pravdu a musím s Vámi souhlasit.👍👍👍👍Napsal jste to velmi hezky 👍👍👍Ale málo kdo to uzná....a jsem ráda, že nás je takových jako jste Vy, více 👍👍☺️☺️😉😉

6

Ani náhodou!!!! Své děti nikdy nenechám naočkovat!!Nejsou pokusný králíci.😡😡A navíc,by to mého syna zabilo, nemá imunitu!!! Otázka:::: Proč se nikdo nenechal naočkovat z vlády a jejich rodiny???? Ví proč!!!A nás i naše děti by očkovali!!!!😡😡😡😡

9

Mohli byste aspoň ty děti nechat na pokoji. Ten hnus jste už narvali do dospělých a účinky mizí do půl roku, tak aspoň ty nejmenší nechte, ať si vytvoří správnou imunitu.

1
Před 4 roky

Doufám, že se naočkované děti dožijí alespoň 15 let a budou v dobré kondici, která jim umožní rozbít huby svejm rodičům!

Před 4 roky

aspon děti nechte na pokoji ten americkej lidumil se nezastaví před ničim to je jasné

Před 4 roky

Ja nemam nic proti normalnim odskousenym vakcinam ale tohle bych urcite nedovolil

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA