1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Slovensko směřuje k diktatuře dutých lebek...

118
Před 3 roky
Stanislav Hrouzek

..co to je vůbec za čubu - harabin...stejně jako tuhle chatonová, bysme se divili kolik lidu vzhlíží k autoritám. K těm od kterých občas dostanou do držky, od kterých dostanou vynadáno do debilů. Prostě k těm, kteří si občas některé poddané vyberou k veřejnému lynči, a ten zbytek poddaných kouká a dělá jim dobře že je druhý bit. To je úchylka, žejo chatonová!

3
Před 3 roky

Kdyby hloupost nadnášela tak by Harabin,.....

43
Před 3 roky
Milan Halamka

tak by Harabina sundali z oblohy jako špionážní balon. Nebo by Slovensko bylo kosmickou velmocí. Harabin by družice vynášel v batohu.

19
Před 3 roky

Šaškovitost některých šašků a ochota lhát, demagogizivat či být nakloněn kolaboraci s válečnými zločinci je neuvěřitelná. Tenhle nemorální zoufalec a Fico k sobě fakt pasují. Bohužel se jim daří oblbovat nemálo Slováků.

64
Před 3 roky

No co se týká pavla je to bolševik školený kgb

A tak mě napadá že v nato si ho asi pěkně vyždímali jako kgb rozvědčíka mimochodem si myslím proč byl do nato delegován zrádce je třeba využít a samozřejmě ho nato k ničemu vážnému nepustila zradíš jednou zradíš vždycky

A mám pocit že rusku se hodně hodí ze takhle končí a nebyl bych vůbec překvapen kdyby na něho dříve nebo později vyplave nějaké kompro

79
Před 3 roky
Josef Pechar

Dobrý den, prezident Petr Pavel nikdy nestudoval v Rusku, nikdy neměl nic společného s KGB ani StB a za komunismu jako rozvědčík nepracoval. Všechny historické dokumenty dokazují, že za minulého režimu pouze začal studovat kurz vojenského zpravodajství, který dokončil v demokracii v roce 1991.

97

Slovensko se propadá do slušného marastu.

52
Před 3 roky
Veronika Pavlíčková

A nás to čeká.Nebo tam už jsme?

63
Před 3 roky

Jednak pan Harabín lže, protože pan Pavel Už je ve výslužbě taky. Ale druhak mě fascinují všechny ty akce podporující Rusko jak u nás , ale především na Slovensku. Slyšel jsem tu i takové názory, že by Rusové měli přijet a udělat tady pořádek To mě děsí a hlavně mě děsí neuvěřitelná blbost a naivita lidí, kteří tohle říkají. Oni si totiž myslí, že by to bylo jako v 68. Přijedou, usadí se a budou to tu dozírat. Jenomže jsou na omylu, pokud Rusové přejdou hranice, budou se chovat jako na Ukrajině, protože tohle území budou chtít už dobýt navěky. Nebo si snad tu sebranku dovedete představit, jak jede tisíc kilometrů a pak spokojeně , hledíce na ten v porovnání s nimi blahobyt, diskutuje s občany o odlišných názorech?

Blbost, budou zabíjet, znásilňovat, krást a pálit, jako na Ukrajině a jako kdekoliv, kde se lidé tohoto typu objeví. Ničím jiným , než tímhle, je totiž k podobné akci nezlákáte. Pologramotnému zcela bídnému člověku řeknou - co chceš, to můžeš. Ale na Slovensku, v Čechách, v Polsku...Můžeš po libosti. Chceš tohle auto? Je tvoje. Brání ho někdo? Zabij ho. Chceš tuhle ženu? Dělej si s ní, co chceš. Když se bude bránit, zabij ji a chyť si jinou. To je totiž odměna dobývajícím vojskům. Tady jsi teď pán ty. Stejně to dělali velitelé Čingischánovi. Jen v jednom se liší - Čingischánovi vojáci měli neuvěřitelnou kázeň.

A tohle je budoucnost, kterou nejen nám, ale i sobě chystají všichni, kdo vzývají současné Rusko...

59
Před 3 roky

Já bych to tak nepodceňoval,nevěřím Pavlovi ani slovo.On a mědia velice dobře dokázali lidem vymyt mozky a ještě ukáže zač je to loket.Tak za půl roku uvidíme co je pan prezident zač.A ted mě třeba ukamenujte,prostě lampasák zůstane lampasákem i když má svatozář.

116
Před 3 roky
Jan Poustka

To nám ukáže už brzy,hned jak dostane na stůl k podepsání snížení valorizace důchodů.Senát nám už ukázal k čemu je.

67
Před 3 roky

Tak Slováci se do nás vždycky sra-li, ať už že závisti, či jen tak jako zhrzený národ.

Ne samozřejmě všichni, i já tam mám pár rodinných příslušníků z druhého kolene. Ale ať to bylo za druhé světové (nebudu zabíhat do podrobností, protože by se někdo mohl urazit), nebo rozdělení republiky (což iniciovali také oni, a to si ještě chtěli nechat naší českou vlajku). Mysleli si, jak jim bude lépe, ale nakonec se ukázalo, že to spíše bylo lepší pro nás, ať už v ekonomice, sportu atd.

I když já osobně si myslím, že jsme měli zůstat pospolu...i když teď vidím, že to nakonec opravdu mělo být takto.

Teď tam mají blázinec a proruská propaganda tam čiší téměř na každém rohu. A takto by to vypadalo i u nás, kdyby vyhrál Babiš a jeho sekta z ANO (no dobře, asi by to tu bylo mnohem horší). Tak snad ty proruské šmejdy občané Slovenska vypráskají...no budou to tam mít do voleb ještě hodně zajímavé.

55
Před 3 roky
Tomáš Picmaus

Dnes jsem rád, že jsme se oddělili s těmi nacionalisty od 93 r.. Zažíval jsem to i na vojně, ty blbé kecy, jak na nich vděláváme, jak je uzurpujme. Stačí si na samosttné Slovensko zajet a hed zjistíte jak se jim tam "daří".

39
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Pavel bude Pávkem tak jako Babiš Burešem.

60
Před 3 roky
Kyanka Jan

A ty blbem,to se nezmění.

26
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Zrovna Slovák nám bude vyprávět, jak vypadá zrada.

Je moc fajn, že už nejsme s Horními Uhry ve společném státě.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA