1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 dny

Komunistická strana ještě nedávno tomu,koupala své odpůrce a nejen je,dokonce i své soudruhy v krvi a dosud jsem neslyšel,že by řekli sorry jako,takže obviňovat jiné z krvelačnosti na nevinných mi přijde zvrácenost pí konečné.

15
Před 11 dny

Jediný člověk který lačni po krvi druhých je Konečná která to zdědila po svem tátovi. Kdyby měla tu moc tak zase bude střílet a mučit lidí. Holt má to v krvi.

29
Před 11 dny
Roman Maleček

siris desinformace a uplne nesmysli.Jsi,posedli sektou spolu ktera tu siri agresivitu a nenavist kdyz nekdo jiny ma nazor,Jediny kdo touzi po krvi jsou ti co podporuji valku.

22
Před 11 dny

To nedělal TBMK? 🤔

Uvidíme, soudci žalujícímu vesměs zamítají žalobu s tím, že ".....jako veřejně činná a politicky exponovaná osoba musí snést větší míru kritiky"

"co je dovoleno Jovovi, není dovoleno v...i!" 😁

8

Já si ještě pamatují na červené trenky na hradě zesměšňující Miloše Zemana a taky na šibenici pro Andreje Babiše. Beru to tak,že nic není přes čáru.

28
Před 10 dny

Chtělo by to opačko z občanské nauky. Prezident ČR v době míru je jen výkonná funkce. V té době nasazení vojáků AČR řeší PS. Jděte k šípku všichni, kteří to neví. Už mě to s...e. Ovádi hovězí!

13
Před 11 dny

Úroveň této koláže odpovídá psychopatovi s IQ 80.🫢🫢🫢

24
Před 10 dny
Josef Chmelař

Komunisti jsou všichni psychopati s nízkým IQ. Jinak by nebyli komunisty.

Před 11 dny

Kdo jen slovně komentuje vyslat naše lidi do mlejknu,ať jde příkladem i s rodinou a všem co to podporujou

64
Před 10 dny

Ani ke komoušům nepatří.

3
Před 11 dny

nejdriv by se armada mela postarat o to,aby tu nebyly takovy strany.. 😀...

9
Před 9 dny

Doufam, ze Pavel na protest abdikuje! 😄

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt