Kdyby to bylo o Babišovi, tak by to byla svoboda slova!
On je snad Babiš prezident České republiky?
Mám silný pocit, že o největší rozkol ve státě se nám postará CNN Prima News . To co stále uvádí na sociálních sítích mne docela uráží. Aby mohla toto svoje působení stále uplatňovat, tak si nejraději zve tyto své oblíbence.
Takže zástupci strany, která tady zvraždila, okradla a umučila tisíce lidí opět dávají lidem morální kázání svého zcela zvráceného vidění světa.
Obávám se že je to celkem trefné ta karikatura i když ne příliš slušné.Nedivím se vojákům že odcházejí do civilu,pod tímto velením je totiž nic dobrého nečeká....
Hrad to už dementoval. Domněnky, že je pan prezident upírem, se nezakládají na pravdě. Má jen vrozenou vadu chrupu. A po bradě mu neteče krev, ale zbytky rajské omáčky, kterou měl dnes k obědu.
Ze Stačilo i soudružky Konečné je mi na zvracení. Putin obětuje nevinné, vraždí je v jejich domovech a když je chtějí profesionální vojáci bránit tak z nich dělá upíry? Co to je za lidskou chátru proboha?
Ze tem lidem nedojde, jak primitivne je tyhle partaje oblbuji...
Uvědomují si soudruzi, co by se stalo, pokud by takto dřív vyobrazili třeba Klementa Gottwalda? Teď jsou užasní hrdinové zneužívající demokracie, kterou dříve tak vehementně potírali.
Komouši očividně znervózněli!!!!
Teď nevím, koho myslíte. Bývalého na Hradě nebo Stačilo?
Stačilo je neskutečná banda šmejd.
promluvil odbornik ze to nerteknes verejne pred televizi?:-)