1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 dny

Kdyby to bylo o Babišovi, tak by to byla svoboda slova!

91
Před 11 dny
Jiří Rybář

On je snad Babiš prezident České republiky?

37
Zobrazit další 3 reakce

Mám silný pocit, že o největší rozkol ve státě se nám postará CNN Prima News . To co stále uvádí na sociálních sítích mne docela uráží. Aby mohla toto svoje působení stále uplatňovat, tak si nejraději zve tyto své oblíbence.

1
Před 11 dny

Takže zástupci strany, která tady zvraždila, okradla a umučila tisíce lidí opět dávají lidem morální kázání svého zcela zvráceného vidění světa.

53
Před 10 dny

Obávám se že je to celkem trefné ta karikatura i když ne příliš slušné.Nedivím se vojákům že odcházejí do civilu,pod tímto velením je totiž nic dobrého nečeká....

8
Před 11 dny

Hrad to už dementoval. Domněnky, že je pan prezident upírem, se nezakládají na pravdě. Má jen vrozenou vadu chrupu. A po bradě mu neteče krev, ale zbytky rajské omáčky, kterou měl dnes k obědu.

8
Před 10 dny

Ze Stačilo i soudružky Konečné je mi na zvracení. Putin obětuje nevinné, vraždí je v jejich domovech a když je chtějí profesionální vojáci bránit tak z nich dělá upíry? Co to je za lidskou chátru proboha?

Před 11 dny

Ze tem lidem nedojde, jak primitivne je tyhle partaje oblbuji...

4
Před 11 dny

Uvědomují si soudruzi, co by se stalo, pokud by takto dřív vyobrazili třeba Klementa Gottwalda? Teď jsou užasní hrdinové zneužívající demokracie, kterou dříve tak vehementně potírali.

9
Před 11 dny

Komouši očividně znervózněli!!!!

84
Před 11 dny
Pavel Hlaváček

Teď nevím, koho myslíte. Bývalého na Hradě nebo Stačilo?

138
Před 11 dny

Stačilo je neskutečná banda šmejd.

81
Před 11 dny
Jan Jalovec

promluvil odbornik ze to nerteknes verejne pred televizi?:-)

7
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt