1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 dny

Od těch rudých kolaborantů je to trochu chucpe, když oni chtějí obětovat nevinnou Ukrajinu, za údajný mír. Co také čekat od rudé soudružky Kateřiny, než boj za vraždící ruské agresory.

663
Před 5 dny
Jirka Klečka

To je k smíchu co tady píšeš, rudé soudruh slizký had je na hradě 🤣

721
Před 5 dnyUpraveno

Stačilo nemusím, ale je zábavné sledovat jak ti kterých se to týká prskají a sami mají máslo na hlavě. A ty komentáře tady. "Můj komunista je lepší, než Tvůj komunista. Něco vám povím. Buď vám vadí bývalí stbáci, rozvědčíci, prostě komouši, nebo ne a pak ale se podle toho chovejte. Rozvědčík nevadí a stbak jo. Zajímavé pokrytectví. A s kecama o tom, že si to Pávek odpracoval, prosím vás jděte někam. Jenom výmluvy jak omluvit svoji morální chudobu.

190
Před 5 dny
Michal Latiok

Jaký rozvědčík? Srovnávat řadové člena strany (ze které dávno odešel) a nedostudovaného rozvědčíka, s elitou komunistické strany a aktivním agentem StB, už chce notně zaujatý pohled. Proč komunisti jako Babiš a Konečná, mají problémy s naším prezidentem ale mezi sebou žádné?

92
Před 5 dny

Pane prezidente, odstupte !!!

789
Před 5 dny
Josef Torok

Pane Tarok běžte do háje zeleného za kámoškou Konečnou a zůstaňte tam.

475

Dobrý den. Co je tohle zase za článek? Jaké z něho plyne poučení? Co nám má říci? Že rozvědčík nezklamal a něco nahlásil? Jako za starých časů? Režimy se mění, lidé ne.

217
Před 5 dny
Antonín Prokůpek

Ano, nejlepší bude stáhnout ocas mezi nohy a opět se poklonit, tak jak je naším skvělým českým zvykem z minulosti. Hlavně aby se to neobrátilo proti nám! Nejhorší je totiž vstřícná předposr*!

54
Před 5 dny

Komouš

275
Před 5 dny
Adam Polák

Když už by nebylo nic jiného, tak alespoň prezident nedostává úkoly z Moskvy, tak jak tomu bylo do roku 1989 a já se za něj nemusím stydět, tak jak tomu bylo do 9.3.2023!

96
Před 5 dny

Kdyby to bylo o Babišovi, byla by to jen svoboda slova a ještě by to podporovali .

A víme kteří .

579
Před 5 dny
Jiří Hubálek

Přesně, říct to Babiš, chcimírové okamžitě podpoří vyslání mírových jednotek. Díky, že podporujete pana prezidenta v této těžké době.

289

Jestlipak pan prezident uvolní pár milionů ze svých účtů a taky tam pošle své syny, v rámci pomoci Ukrajině? Každý papaláš se kasá, jak jim pomůžeme - ale ne ze svého! To sedí v teple kanceláří a mají silné řečičky, co vy na to?

753
Před 5 dny
Daniela Garaiová

To už tady bylo ve třicátých letech měli jsme spoustu kamarádů vláda postavyla na h ranicích pevnosti které dodnes armáda prodává, a když došlo na lámání chleba tak nás kamarádi prodali a jak myslíte že to dopadne tet když jsou to stejní kákoši?

276
Před 5 dny

Opozice a je jedno která strana a jak se nazývá. Nepředložili za poslední roky nic teď jen kydají špínu a nepravdy na kde koho jen aby jim voliči daly hlas. Volební kampaň založená jen na tom že budu poukazovat na domnělé chyby ostatních a to jen proto, aby nebyli vidět ty moje. Tak taková kampaň není hodna řádného politika takovou dokáže vytvořit každý hňup. A hňupy bych já nechtěl za kolegy natož ve vládě.

120
Před 5 dny
Radek Czako

tak přemýšlím jednou jsem napsal hnup a byl jsem zablokován na měsíc že by to bylo tím háčkem,,,

51
Před 4 dny

Tady je keců o komunistech, před rokem 89 za 40 let bylo zpřaženo s KSČ více jak 50% rodin a velká část těch co je nyní pomlouvají s nimi spolupracovala a byla i členy KSČ. Většina těch co dnes nejvíce vykřikuje tak mají nejvíce másla na hlavě a jsou od KSČ navždy pomatlani.

Před 5 dny

jestli je ten Pavel ten " krvelačný upír " tak komu teda tu krev pije ? Ukrajincům ,Rusům nebo jejich kolaborantům ? Mám pořád bolehlav ,že tady v ČR má ruský lupič mediální protekci takovou ,že se "padouchem" určuje ta ukrajinská kořist. Jestli se to "STAČILO " pojmenovalo "stačilo" tak to znamená ,že ten hnus je KONEČNÁ a to STAČILO ...

243
Před 5 dny
Jaroslav Kaňka

Pavel nema pravo slibovat Ukrajincum vstup do NATO, kdyz vi, ze na to nama mandat a ani moc. Kdyz to Trump zabodne - coz se da ocekavat - tak Ukrajina padne stejne a Evropa ji nezachrani. Co myslite, ze se pak stane ß

311
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt