Já se Macinkovi ,Turkovi a nejen jim nedivím, neboť to co tady předvádějí ty pirátské děcka a spol se nedá jen tak přejít. Tomu se musí každý soudný člověk vysmát. A já bych se sám nezdržel, když jsem viděl aslyšel tu ubohost od té pirátské kostkované poslankyně. To nemělo ani ladu ani skladu.Ti jsou opravdu na ostudu jak u nás tak iv zahraničí. Naproti tomu má ten náš ministr Macinka s Turkem v zahranicí ovace. A to se vám nelíbí.A votom to mje.
"Politolog: Deviantní chování ve Sněmovně je už norma. Macinka a Turek si šaškárnami zvyšují ego! Kdyby to bylo na druhém stupni základky, tak se tomu dá zatleskat jako dobrému fóru. To, co dělá Macinka a Turek, to už ani není pro jejich voliče. To jsou šaškárny primitivních adolescentů!
Jen dva blbové se předvádějí...
A co ten 3 blb ?!
Myslím si že tento humor byl potřeba už jako sůl , to jen ukazuje že někteří politici jsou hlupáci a neumí se bavit , naopak ta skrytá nenávist a nadřazenost hlavně u opozičních politiků je tak obrovská že si tohle jednání zaslouží ! Tleskám Turkovi a Macinkovi , kteří ukazují jaká je politika za ty roky v PS zvrácená a co všechno politici házejí občanům na hlavu s vážnou tváří a plivají jim do ksichtu za ty jejich zvrácené zákony . Politolog je evidentně ze skupiny příznivců pětidemolice a jeho hloupý a primitivní příspěvek tak vysvětluje vše . Nebudu vulgární ale ten politolog je ostuda !
Opět zpochybňování odborníků a jejich výroků? Já vím, že se vám jeho výrok nelíbí, protože směřuje na vaše koně v politice, ale SPD a vy Výfukáři jste největší zpochybňovači vědy, odborných studii a vzdělaných odborníků. A přitom nemáte žádné argumenty, kdežto oni vždy ano. Vaše argumentace je "A vy jste tam byl osobně?", nebo " známe ty průzkumy", nebo " kdo si ten výzkum zaplatil", " Jaké globální oteplování, když napadl sníh?", atd....
Tak dostudujte, uplatněte vzdělání a posuňte lidské vědění směrem kterým chcete vy sám. Na fakta a odborníky reagujte ověřeným faktem a důkazem, ne relativizací.
Že je vtipnost chování Macinky a Turka subjektivní chápe každý, kdo přemýšlí. Ale zda má prvky patogenity vážně nechte na odbornících.
Pomocná škola. Teď si představte, že tohle museli učitelé učit. Macinka neposedí, šije sebou, šklebí se, pořád něco dělá s rukama. Turek už radši bez komentáře. Produkty moderního školství
Neskutečné chováni většiny členů vlády . Jejich arogance sprostota projevu a deviantního chování je překročena! Poukazováni a posíláni ostatních členů sněmovny na psychologické poradny se asi obrátí proti nim! Přejme jim ,aby si to uvědomili co nejdříve! Jinak nastoupí kousavá deka přes hlavu!
Excesy, vystupňovaná agrese, arogance, narcisismus ve sněmovně je způsobeno často chybami minulých politických rozhodnutí ve zdravotnictví, konkrétně v nerovnoměrných počtech lékařů ve specializacích. Je všeobecně známo, že je mezi neproblematičtější patří psychiatrie. Proto místo léčení vstupuje část pacientů do politiky. Následky odnášejí nevinní (zdraví) obyvatelé. A náprava je v nedohlednu. 🤔😯😥🙉👋
Arogantní dutá hlava Turek a to samé Macinka,burani. A ostatní burani jim tleskají.
Flutkové,neumí se chovat. Nemají tam co dělat.Ubohé.Asi si mylsí že josu vtipní.Když něoc porvedou jako Tutůůůrek tka jde o černý humor. Hajlující nácek nemá být ani ve Sněmovně!!Všude se cpe. Proč je zmocněne,když už máme ministra??
U Macinky se jedná o vtip a inteligentní humor šaškové jsou piráti a většina opozice.
Myslíte, že je tak velký rozdíl mezi flanelkami pirátů a Rudým právem Macinky? Prý "inteligentní humor"....
Bohužel takové to existence jsme si zvolili do poslanecké sněmovny, jako posledních let tam bylo pár exotů, ale tohle to už je vrchol dna. Každá vláda potřebuje svý kašpary, ale děsí mě že je někdo volí.... Vypovídá to o úrovni našich voličů, vždyť tohle má být naše reprezentace 👍
...a není deviantní zmíněný politolog? : - )
Tam má sedět elita národa, a né jelita.