1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 24 dny

Pokud se najde dost inteligentů na zvolení této bandy lhářů a zlodějů, lze v příštím roce očekávat poplatky "veřejnoprávní nezávislý tisk" platit budou všichni, vytřít zadek si musí každý...

7
Před 24 dny

Paní Alena říkala, že až se dostanou na trůn ,tak opět zavedou zvyšování duchodu při inflaci.

První místo slibu ze Slibotechny je obsazené.

6
Před 23 dny

Je to sprosté výpalné ! odmítám sledovat jakékoliv televizní či rozhlasové vysílání !!! a čt jsem přejmenoval na nenažraná televize...

Před 23 dny
Petr Němec

Nejlepší je, když je muž schopný a dokáže si vydělat i Kč 25,- navíc. Navíc je solidární s druhými a ti mu potom i přispívají na jeho sociální dávky.

Zobrazit další reakci
Před 25 dny

No aby to nedopadlo tak že firmy to budou zaměstnanci strhávat z platu když podle státu mají čas v práci na zábavu tak ať si to zaplatí

11
Před 23 dny

Hold někde se peníze musí sehnati a toto je jednoduchý trik s mobily ,ale kde ty prachy skončí to asi ví jen Fialova vláda .V Česku ne.

3
Před 25 dny

Copak pracháčům se tenčí příjmy? Tak zase ožebračit nízkopříjmové občany. Tak ať mají co odklánět pro sebe?

15
Před 24 dny

Poplatky sice platím,ale mám pocit,že čím více se platí,tím více se rozhazuje,je to černá díra.

9
Před 23 dny
Pavel Jasmín

Dvacet let se poplatky nezvedaly. Snad těch pár korun vás nezruinuje.

1
Zobrazit další reakci

Platit za mobily je stejný nesmysl jako platit za počet zaměstnanců! Poslanci to berou podle sebe?

15
Před 25 dny

Zvýšení o 25 korun, to nikoho nepoloží. Proč se neřeší předražená data operátorů?

36
Před 23 dny
Pavel Zamrzla

Zvýšit poplatky o 25 korun chápu. Inflace za poslední tři roky byla brutální. Ale teď má platit i ten, kdo má jen mobil! Já nemám ani TV ani rádio a na mobilu a notebooku se na to taky nedívám a neposlouchám - nemám žádnou potřebu (vlastně TV nesnáším - jako symbol, říkám ji "debilizátor"). Rádio mě obtěžuje, když přijdu někam, kde hraje a kecá. A teď mám platit 205,- za měsíc, tj. 2.460 za rok - za něco, co nemám rád. To je jako by skalní ateista musel povinně platit desátek církvi.

1
Před 25 dny

Co požádat o přídavky na děti? Můžeme si je přece udělat, oba svoje biologické "nástroje" máme.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt