Pokud se najde dost inteligentů na zvolení této bandy lhářů a zlodějů, lze v příštím roce očekávat poplatky "veřejnoprávní nezávislý tisk" platit budou všichni, vytřít zadek si musí každý...
Paní Alena říkala, že až se dostanou na trůn ,tak opět zavedou zvyšování duchodu při inflaci.
První místo slibu ze Slibotechny je obsazené.
Je to sprosté výpalné ! odmítám sledovat jakékoliv televizní či rozhlasové vysílání !!! a čt jsem přejmenoval na nenažraná televize...
Nejlepší je, když je muž schopný a dokáže si vydělat i Kč 25,- navíc. Navíc je solidární s druhými a ti mu potom i přispívají na jeho sociální dávky.
No aby to nedopadlo tak že firmy to budou zaměstnanci strhávat z platu když podle státu mají čas v práci na zábavu tak ať si to zaplatí
Hold někde se peníze musí sehnati a toto je jednoduchý trik s mobily ,ale kde ty prachy skončí to asi ví jen Fialova vláda .V Česku ne.
Copak pracháčům se tenčí příjmy? Tak zase ožebračit nízkopříjmové občany. Tak ať mají co odklánět pro sebe?
Poplatky sice platím,ale mám pocit,že čím více se platí,tím více se rozhazuje,je to černá díra.
Dvacet let se poplatky nezvedaly. Snad těch pár korun vás nezruinuje.
Platit za mobily je stejný nesmysl jako platit za počet zaměstnanců! Poslanci to berou podle sebe?
Zvýšení o 25 korun, to nikoho nepoloží. Proč se neřeší předražená data operátorů?
Zvýšit poplatky o 25 korun chápu. Inflace za poslední tři roky byla brutální. Ale teď má platit i ten, kdo má jen mobil! Já nemám ani TV ani rádio a na mobilu a notebooku se na to taky nedívám a neposlouchám - nemám žádnou potřebu (vlastně TV nesnáším - jako symbol, říkám ji "debilizátor"). Rádio mě obtěžuje, když přijdu někam, kde hraje a kecá. A teď mám platit 205,- za měsíc, tj. 2.460 za rok - za něco, co nemám rád. To je jako by skalní ateista musel povinně platit desátek církvi.
Co požádat o přídavky na děti? Můžeme si je přece udělat, oba svoje biologické "nástroje" máme.