1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 22 dny

Že ODS slibovala, že nebudou zvyšovat poplatky za ČT? To má stejnou váhu jako jejich ostatní sliby, hrsti sněhu na Sahaře.

220
Před 22 dny

Pan Kolář opět dobrý komentář. Myslím že už asi někoho nepřekvapí, že ODS opět pouze lhala. Fiala a jeho kabinet potvrzuje, že lhát a škodit, je jediné co dokázali.

221
Před 22 dny
Jan Husák

Jasně, opravdu se moc hezky předvedli. Ale co s tím? Myslíte, že přijde velký Andrej spasitel, a vše napraví? Vážně? Jestli ano, velmi pravděpodobně utrpíte stejnou těžkou deziluzi jako trumpisté v USA...

91
Zobrazit dalších 11 reakcí
Před 22 dny

Naprosto souhlasím..je to podle mě v podstatě uzákoněná a touto vládou legalizovaná krádež..není totiž normální, aby byl někdo nucen platit za něco ,co neodebírá a nevyužívá, nemůže to odhlásit, a musí platit za něco co nechce..jen kvůli tomu, že vlastní telefon..

Toto mi jen usnadnilo rozhodování do voleb, že tyto lidi, co jsou za to zodpovědní, volit NEBUDU!

172
Před 20 dny
Jindřich Forman

A já kdybych řekla, že ze svých daní nebudu přispívat na sport, sociální dárky atd.? Copak vy nevíte, že někdy člověk má být i solidární s druhými? Když po tolika letech se nezvýší poplatky, tak rozhlas a televize půjde do kopru. Ti, kdo platí už dnes, ti to nemohou ani pocítit, těch pár korun, ale pokud by se nepřidali i majitelé mobilů atd., tak by se musely poplatky zvýšit mnohem více a to už by každá rodina pocítila. V dnešní turbulentní době je nutné mít nezávislá média a VPM jsou důvěryhodná.

Zobrazit další reakci
Před 22 dny

Tak jestli má někdo v pracovní době čas sledovat kanály ČT na firemních televizích nebo firemních mobilech, tak dobře, nechť za to ta daná firma platí...ale zpoplatnit všechny firmy mnohasetnásobným poplatkem, když většina určitě neumožňuje sledování ČT v pracovní době je tedy síla...vlastně je to další nesmyslná daň za službu, kterou ani nechci.

100
Před 22 dnyUpraveno
Ondrej Chromy

Ano, platit za televizi v práci je nesmysl. Chápu, že vrátný na vrátnici má televizi, aby mu noční směna lépe utekla, ale lidi na lince? Lidi v kancelářích, kteří klapou do počítače? Dělníci, kteří pracují někde venku bez přístupu k rádiu?

Jediné, s čím se dá souhlasit, jsou pro firmy poplatky za rozhlas - většina lidí poslouchá autorádia. My v práci máme akorát ta autorádia, normální rádia nesmíme používat. Zaměstnavatel poplatky platit bude, i když ze 750 lidí vlastně televizi nesleduje nikdo a rádio poslouchá několik desítek lidí, kteří sedí v autě. Jelikož ale polovina lidí ani autorádio nepoužívá, protože v autě řeší telefonické hovory přes handsfree zabudované do autorádia, tak vlastně ani ta autorádia někteří moc nevyužívají.

Tak nějak přemýšlím, kdy naposledy jsem si na mobilu pustil ČT nebo nějaké rádio. Za těch několik let, co používám chytrý telefon, jsem si to pustil možná jednou nebo dvakrát. Na notebooku to bylo sice víckrát, ale jestli 2x-3x do roka, tak je to moc. Nicméně to mi může být fuk, když jak domácnost už platíme za televizi a vlastně nám nevznikne povinnost platit nic dalšího.

19
Před 22 dny

Fiala si koupil loajalitu CT, za cizi penize takze dobry deal v prdvolebni kampani. A zda se ze masirka stale funguje kdyz ma tak vysokou volebni podporu i od pravicovych volicu, ackoliv ODS je dnes uz progresivni levice.

60
Před 21 dny

Nechápu to jsou to TELEVIZNI A ROZHLASOVE POPLATKY .NEBO MOBILNY TELEVIZNI POPLATKY .ZA MOBIL PLATIM OPERATOROVI TAK NEVIM PROC BYCH MELA PLATIT JESTE NEJAKY POPLATKY KTERY ANI NEPOUZIVAM TELEVIZI .AT SI TEDY ČT TELEVIZE SVUJE STANICE ZAKODUJE NA INTERNETU A ČT ROZHLAS TAKY A JE TO .ALE TADY JE ZAKOPANY PES ZA TO BY ČT TV A ROZHLAS MUSELY PLATIT ZE .

29
Před 22 dny

Čemu se divit. Demolice nic pořádného neumí.

Ještě by mohli zavést povinnost registrace mobilů.

38
Před 22 dny

Úplná hloupost. Nejde o poplatek pro lidi ale domácnosti. To je podstatný rozdíl, protože to neznamená +- 7,5 milionu plátců koncesionářských poplatků ale jen +- 3 miliony. Navíc jde jen o drobné, které si může dovolit každý.

44
Před 22 dny
Milan Vodička

Nejde přece o 25,- !!! je to jak s tím vtipem o znásilnění- nikoho jsem neznásilnil ale přístroj mám …

43
Před 21 dny

Pochopím, že se o něco zvedly poplatky (inflace za poslední 4 roky je přes 30%). Ale lumpárna je, že má platit každý, jen proto, že má mobil. Já nemám ani TV ani rádio a na mobilu nebo notebooku se na to nedívám a neposlouchám - TV nesnáším - je pro mě symbolem tupého pasivního civění. Rádio mě obtěžuje, jen když přijdu někam, kde hraje a kecá. A teď mám platit 205,- za měsíc, tj. 2.460 za rok . To je jako by skalní ateista musel povinně platit desátek církvi.

1
Před 20 dny
David Brož

A nebo byl někdy i skalní ateista solidární s druhými.

Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 22 dny

Nezaplatím jim ani korunu.Příště budou chtít po těch,co mají řidičák,aby platili povinné ručení.

80
Před 22 dny
Martin Čech

Výborný nápad a každý, kdo má auto si musí povinně koupit dálniční známku. Přesně podle vzoru: Kdo má telefon, může koukat na tv, kdo má auto, může jet po dálnici.

79
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt