asi to bude platit u zaměstnanců kteří mají nějaké speciální vědomost a zkušenosti .Podle mně se to bude týkat maximálně několika desítek tisíc lidí a podle mně tak 70 procent bude takzvaných kancelářských , vědeckých a IT oborů .Paní Danuše je ůplně mimo
Proč nás otravuje svými rozumy je v Bruselu, tak může ty pitomosti šířit tam a nám se radši neukazuje a nekazí nám už tak blbé dny,které nám denně připravuje naše nejlepší vláda všech dob,to úplně stačí,zdraví máme jen jedno.Mele voloviny
které ani nejsou z její hlavy,nato nemá aby sama něco vymyslela jen opakuje co řekl někdo před ní a myslí si, že nás připravila do života,jenže se chudinka mýlí jsme chytřejší,nás nenapálí
Nerudová je úplně mimo ! Ve vládě schází normální a hlavně zdravě uvažující lidé, kteří vědí jak je na tom se zdravím člověk v 65 letech. Navíc takový člověk který pracuje celý život s pouhými 20 - 25 dny dovolené za rok se už těší až si v důchodu odpočine.
Co k tomu říct, snad jen můžeme poděkovat třeba i pánu bohu, že se nestala prezidentkou. Ta když se objeví v televizi /nevím proč ji tam zvou/, tak je to vždycky taková hovadina, že se to nedá poslouchat. Filip Turek měl pravdu. Je opravdu kvalitně ....
Danuško,mlčeti zlato !
Kde žije, tak to fakt nefunguje. To by museli zůstat v původní firmě, kde vědí co umí. Cizí ho nebude chtít.
Ale tam je už nechtějí
Ach jo, to je zase komentář od naší nové europoslankyně😄😄😄..... A co to paní Nerudová obrátit? I kdyby si tedy dle Vašeho názoru chtěli firmy lidi starší 65 let hýčkat, budou starší 65 let chtít být hýčkáni? Anebo jinak, budou mít zdravotní a mentální kapacitu, aby se mohli nechat hýčkat? A teď bez urážky, u Vás je mi jasné, že k úbytku mentální kapacity dochází ještě před 65 rokem, takže ve Vašem případě to po 65 roce asi s tím firemním ,,hýčkáním" nebude tak horké...🤣🤣🤣
Nerudová, vy nevíte vůbec co jste vypustila za blbost z pusy..... Víte jak to vypadá na trhu práce už dnes???? Nevíte vůbec nic, jste arogantní a opravdu hloupá, možná je mi vás i líto. Píši schválně malé "v", protože si vás opravdu vůbec nevážím.
No tak možná jsou profese, kde si budou firmy zaměstnance hýčkat, ale to jen proto, že tu práci nikdo dělat nechce. Typicky profese v nepřetržitém režimu , 12 h směny, noční, pátek, svátek.....za každého počasí...
Jako, kdyz si predstavim jak kazde tri roky chodim na prezkouseni elektro a neustale se meni predpisy, tak nevim jak se to budu v 65 zas ucit znovu, protoze to nekdo zas predela. A to nemluvim o tom jak vypadal programovaci SW na stroje pred 20lety a jak dnes. Neustale uceni a uceni. Muj mozek to prestava pobirat ve 42letech. Tak jsem zvedav jak to budu davat v 65. Nemluve o lezeni po staflich v 65. Holt je to krasavice co nevi co rika.