1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

asi to bude platit u zaměstnanců kteří mají nějaké speciální vědomost a zkušenosti .Podle mně se to bude týkat maximálně několika desítek tisíc lidí a podle mně tak 70 procent bude takzvaných kancelářských , vědeckých a IT oborů .Paní Danuše je ůplně mimo

13
Před 5 měsíci

Proč nás otravuje svými rozumy je v Bruselu, tak může ty pitomosti šířit tam a nám se radši neukazuje a nekazí nám už tak blbé dny,které nám denně připravuje naše nejlepší vláda všech dob,to úplně stačí,zdraví máme jen jedno.Mele voloviny

které ani nejsou z její hlavy,nato nemá aby sama něco vymyslela jen opakuje co řekl někdo před ní a myslí si, že nás připravila do života,jenže se chudinka mýlí jsme chytřejší,nás nenapálí

13
Před 5 měsíci

Nerudová je úplně mimo ! Ve vládě schází normální a hlavně zdravě uvažující lidé, kteří vědí jak je na tom se zdravím člověk v 65 letech. Navíc takový člověk který pracuje celý život s pouhými 20 - 25 dny dovolené za rok se už těší až si v důchodu odpočine.

30
Před 5 měsíci

Co k tomu říct, snad jen můžeme poděkovat třeba i pánu bohu, že se nestala prezidentkou. Ta když se objeví v televizi /nevím proč ji tam zvou/, tak je to vždycky taková hovadina, že se to nedá poslouchat. Filip Turek měl pravdu. Je opravdu kvalitně ....

7
Před 5 měsíci

Danuško,mlčeti zlato !

Před 5 měsíci

Kde žije, tak to fakt nefunguje. To by museli zůstat v původní firmě, kde vědí co umí. Cizí ho nebude chtít.

29
Před 5 měsíci
Ivona Metelová

Ale tam je už nechtějí

2
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Ach jo, to je zase komentář od naší nové europoslankyně😄😄😄..... A co to paní Nerudová obrátit? I kdyby si tedy dle Vašeho názoru chtěli firmy lidi starší 65 let hýčkat, budou starší 65 let chtít být hýčkáni? Anebo jinak, budou mít zdravotní a mentální kapacitu, aby se mohli nechat hýčkat? A teď bez urážky, u Vás je mi jasné, že k úbytku mentální kapacity dochází ještě před 65 rokem, takže ve Vašem případě to po 65 roce asi s tím firemním ,,hýčkáním" nebude tak horké...🤣🤣🤣

Před 5 měsíci

Nerudová, vy nevíte vůbec co jste vypustila za blbost z pusy..... Víte jak to vypadá na trhu práce už dnes???? Nevíte vůbec nic, jste arogantní a opravdu hloupá, možná je mi vás i líto. Píši schválně malé "v", protože si vás opravdu vůbec nevážím.

20
Před 5 měsíciUpraveno

No tak možná jsou profese, kde si budou firmy zaměstnance hýčkat, ale to jen proto, že tu práci nikdo dělat nechce. Typicky profese v nepřetržitém režimu , 12 h směny, noční, pátek, svátek.....za každého počasí...

18
Před 5 měsíci

Jako, kdyz si predstavim jak kazde tri roky chodim na prezkouseni elektro a neustale se meni predpisy, tak nevim jak se to budu v 65 zas ucit znovu, protoze to nekdo zas predela. A to nemluvim o tom jak vypadal programovaci SW na stroje pred 20lety a jak dnes. Neustale uceni a uceni. Muj mozek to prestava pobirat ve 42letech. Tak jsem zvedav jak to budu davat v 65. Nemluve o lezeni po staflich v 65. Holt je to krasavice co nevi co rika.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt