Je mi vlastně úplně jedno kdo koho hraje. Zajímá mě jen, zda ho hraje dobře a zda je ten film vůbec udělán dobře. Na druhé straně by bylo opravdu zajímavé – a to nemyslím jako nějakou ironii, ale naprosto vážně – kdyby třeba film a Lincolnovi a zrušení otroctví byl natočen důsledně obráceně. Tedy Lincoln a celá vládnoucí rasa by byli Afroameričané, otroci bílí. Ono by to pak bylo velmi nepříjemné a člověk by si hlouběji uvědomil, jaká nelidská hrůza to musela být. Jen připomínám, že ve starém Řecku a nebo za Shakespeara hráli ženské role muži.
Film "naruby" už natočen byl.Hrál v něm Travolta.Název si nepamatuji,ale bylo to výživné!
Pan Mitrofanov ve své fanatické zarputilosti jaksi nepochopil, co divákům vadí-že v současné době může být černoch nebo Asiat prezidentem jakékoliv země, je naprosto normální. Ale v 17. století šlechtic - černoch ve Francii je naprostý nesmysl a lidstvo podobnými experimenty degeneruje- a koukám, že se to týká i pana Mitrofanova
co chceš vždyt je to rusák
ha, ha, ha, klasicky americky film posledni doby . . . poplatny aktualnim podminkam pro tvorbu filmu v US a pro filmy, ktere miri na US filmovy trh viz treba Zizka. . . aby v nem byli pokud mozno vsechny mozne rasy a mensinove skupiny . . . hlavne aby se necitili byt diskriminovani . . . osobne davam prednost starsim . . . "standardnim" verzim, z nichz je nejoblibenejsi ta z roku 1973 s Michaelem Yorkem a Rachel Welsch
Je to módní trend.Dartagnan černoch,Moby Dick kapr,Bílý tesák čivava a Bílá královna se narodila v Centrální Africe. Co chceme víc???
No když britum je jedno, ze jim kralovnu hraje herecka, ktera by v otisku doby, fungovala jako exoticke zviratko, a ji samotne to neni hloupe, čemu se divit. Další parodie ve stylu Monty Pythons. Ze stejnych duvodu jsem ignoroval Jana Žižku. To je ten směr, který tyto bizarnosti vymýtí.
Ale je to přeci nový umělecký směr, ne?Ty filmy musí najít sponzora,ukázat světovost a moderní pohled.Že na ně nikdo nebude chodit,to je podružné,všechny státy je zasponzorují a koupí vysílací práva,takže,defacto,ještě budou finančně úspěšní.
Takovej Černej Hitler nebo Stalin to by byl odvaz. Nebo prorok Mohamed by mohl být transgender/žid ale na to asi nemáte? Vy jste korektní jen jak se to hodí. Černá královna nebo mušketýři hlavně nic negativního.
začíná to být dnešní době všechno nějaké vesele zamotané. Ale aby mušketýři nepohněvali ochránce zvířat tak navrhuju aby si role vyměnili role s koňma. Že by pro změnu jezdili koně na mušketýřích ? Už nevím který římský císař to byl ale prý udělal koně senátorem.
To byl Caligula a údajně chtěl ze svého koně Incitata udělat senátora, aby ponížil senát, kterým pohrdal. S největší pravděpodobností k tomu ale nedošlo.
strašidelné... Dumas rotuje ve svém hrobě... v dnešní době být ne "to" ale "ten"..a nedej Bože pracující, bílý, vícenásobný a i vychovávající heterosexuální otec je asi úchylka hodná opovržení
Napadá mě, jestli toto není nějak skrytá narážka přímo na spisovatele Dumase...na jeho kreolský původ...
Černý D'artagnan?No třeba se dočkáme filmového zpracování Bonda kde bude gay.Vždyť přece nejsme homofobové a je to v poslední době in.
Ale to by i davalo smysl, Bonda zklatit co potka
Nejlepší obrana proti takovým nesmyslům, je na film nechodit nekoukat. Producenti si pak rozmyslí takové úchylárny fimancovat.
V době, kdy se odehrávají Tři mušketýři černoši ve Francii nepochybně byli. Jako sluhové, či jako zvláštnost. Ale jako mušketýři?
U mořské víly mi spíš vadí, že není moc hezká. Ta herečka vypadá minimálně na třicet a Ariel měla mít patnáct.