1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Putin v pytli bylo ubohé gesto úrovně Stohoven..Vyšetřování Dozimetru je výsledkem práce ,stejně jako vyšetření střelby na fakultě.Vyšetřovalo se pochybení Policie a Integrovaný systém nepochybil.Uplně odlišné věci to jest velká lež a zametání pod koberec.UA je velký ,zatím samostatný stát.Nejsme v situaci,kdy máme na rozhazování.Bud budeme zbrojit a chystat se na obranu nebo vyhazovat peníze z okna.

64
Před 1 měsícem

Jaké nutné gesto, podle mne to bylo navádění k trestnému činu, to jest vraždě cizího vrcholného státníka....a to je dle mne trestný čin, když nějaký plakát se snědým cizincem a Romy je rasismus a diskriminace ( přitom obdobný obrázek je v učebnici na zákl. škole), tak by se mělo měřit stejným metrem, pro mne to vaše dílko je navádění k vraždě a to je trestné!!!!!!

40
Před 1 měsícemUpraveno

Pro mne je fatální omyl ve vládě pan Rakušan, bývalý učitel dějepisu a němčiny. Budu ráda, až se vrátí ke své bývalé profesi a bude dětem vyprávět o nových dějinách v hodině Dějepisu, jak s koalicí přivedli ČR na buben...

Ekonom Pilný, bývalý ministr financí v úřednické vládě:

Vláda překáží ekonomice. Žije v iluzi, že problémy převáží zahraniční politikou.

37
Před 1 měsícem

Ubohé gesto Šifráčku ubohé! Jako všechno co děláte! No co ," Vítku už je čas" osum měsíců a budete už jenom šoupat nohama v opozici 👋👋

39
Před 1 měsícem

Nutné gesto co stálo daňové poplatníky 70 tisíc ,, je zajímavé že na hasiče peníze nemá . To pro něho není nutné gesto .

53
Před 1 měsícem

No jo dvojjí demokratický metr. Jedni mohou plivat a žvanit jak chtějí. Jiný udělá bilboardy s muslimskými vrahy a půjde do kriminálu. Tady je demokracie už dávno po smrti. Pak budeme v 17.30 poslouchat vlastizrádce,jak musíme posílat prachy na Ukrajinu i kdybychom byli poslední na světě co to dělají . Halt za Fialu musíme platit.

9
Před 1 měsícem

Rakušan byl můj člověk, pokud se mluvilo o ruské agresi na Ukrajinu. Souhlasně jsem přestal přikyvovat v okamžiku, kde se debata dostala k problémům s migrací.

6
Před 1 měsícem

Když vydali Okamuru ke stíhání, tak Rakušana za jeho gesto měli také začít stíhat za vyhrožování.

37
Před 1 měsícem

Pořád se tam drží. Nakonec celý STAN je tak trošku "záhadný".

8
Před 1 měsícem

Fatální nebezpečí je Vítek a jeho strana podrazáků.

51
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt