Putin v pytli bylo ubohé gesto úrovně Stohoven..Vyšetřování Dozimetru je výsledkem práce ,stejně jako vyšetření střelby na fakultě.Vyšetřovalo se pochybení Policie a Integrovaný systém nepochybil.Uplně odlišné věci to jest velká lež a zametání pod koberec.UA je velký ,zatím samostatný stát.Nejsme v situaci,kdy máme na rozhazování.Bud budeme zbrojit a chystat se na obranu nebo vyhazovat peníze z okna.
Jaké nutné gesto, podle mne to bylo navádění k trestnému činu, to jest vraždě cizího vrcholného státníka....a to je dle mne trestný čin, když nějaký plakát se snědým cizincem a Romy je rasismus a diskriminace ( přitom obdobný obrázek je v učebnici na zákl. škole), tak by se mělo měřit stejným metrem, pro mne to vaše dílko je navádění k vraždě a to je trestné!!!!!!
Pro mne je fatální omyl ve vládě pan Rakušan, bývalý učitel dějepisu a němčiny. Budu ráda, až se vrátí ke své bývalé profesi a bude dětem vyprávět o nových dějinách v hodině Dějepisu, jak s koalicí přivedli ČR na buben...
Ekonom Pilný, bývalý ministr financí v úřednické vládě:
Vláda překáží ekonomice. Žije v iluzi, že problémy převáží zahraniční politikou.
Ubohé gesto Šifráčku ubohé! Jako všechno co děláte! No co ," Vítku už je čas" osum měsíců a budete už jenom šoupat nohama v opozici 👋👋
Nutné gesto co stálo daňové poplatníky 70 tisíc ,, je zajímavé že na hasiče peníze nemá . To pro něho není nutné gesto .
No jo dvojjí demokratický metr. Jedni mohou plivat a žvanit jak chtějí. Jiný udělá bilboardy s muslimskými vrahy a půjde do kriminálu. Tady je demokracie už dávno po smrti. Pak budeme v 17.30 poslouchat vlastizrádce,jak musíme posílat prachy na Ukrajinu i kdybychom byli poslední na světě co to dělají . Halt za Fialu musíme platit.
Rakušan byl můj člověk, pokud se mluvilo o ruské agresi na Ukrajinu. Souhlasně jsem přestal přikyvovat v okamžiku, kde se debata dostala k problémům s migrací.
Když vydali Okamuru ke stíhání, tak Rakušana za jeho gesto měli také začít stíhat za vyhrožování.
Pořád se tam drží. Nakonec celý STAN je tak trošku "záhadný".
Fatální nebezpečí je Vítek a jeho strana podrazáků.