Podobně jsem zachraňoval paní cca 30let, vzadu asi 6ti letého kluka, když jsem jí dojel kličkovala cca 500m a vždy se odrážela od svodidel ke svodidlům tak dlouho až svodidla skončila a sjela z vozovky do dolíku kde narazila do sloupu.
Naštěstí narazila v cca 30km/h ale i tak, airbagy bouchly, kluk křičel jak když ho na nože berou - mazec, pani byla uplně mimo, když jsme jí vytáhli tak jí každé oko šmajdalo jiman, fakt mě vyděsila, naštěstí klučina byl v pohodě jen vystrašenej.
Když jí odvážela sanita říkal doktor, že to vypadá na nějakou krevní sraženinu, prý to souvisí s tím, že byla pozitivní na THC - prý při delším užívání trávy není mrtvice nic výjimečného - tak nevim, ale u tak mladé ženské mrtvice - děs, dodnes z toho mám blbý pocit 😕
Mámě nakopat zadek. Když vím, že mám cukrovku (její chlapec to prozradil) tak vozím v autě vždy krabičku s hroznovým cukrem. Nízká hladina se prozradí a hypoglykemie nepříjde naráz, ale postupně. Stačí si vzít trochu cukru. Pokud jsou ty příznaky na samém začátku tak i sníst kousek chleba. Je to nezodpovědnost a ještě ohrožuje dítě.
Dobře, Vy !!!