Drzost té rodiny je neuvěřitelná,co je to proboha za lidi bez špetky sebereflexe a naprosto odtržení od reality života běžného občana?
Rád bych se s nimi seotkal a položil jim pár otázek.
No je to hra na city. Když mají člun tak ten musí mít i registraci a i pojištěni. Něco jako povinné ručení. Ale nikdo neznáme podrobnosti. Jestli třeba byl vůdce člunu pod vlivem alkoholu nebo drog pojišťovna nic nehradí. Taky třeba pan podnikatel se tam ukrývá před spravedlnosti nebo podnikatel je po smrti a těžce raneny jeho známý nebo kamarád byl pozvanej a co teď??
Je to divný a základ je když jedeš do Karibiku musíš na to mít a taky zaplatit pojistku pořádnou. Ale může taky být všechno jinak. Neposlu nic ale třeba děláme všichni chybu že bez znalosti podrobnosti hned odsoudime. JM.
Tak to je slusny 🤦 samozrejmne je mi lito obou, ale nechapu, ze se podnikatel nepojisti!!!
Jsem obycejny pracujici a kdyz jsem jel na otocku do Holandska, tak jsem se na ten jeden den radsi pojistil. Nikdy nevis...
Vyhlasim verejnou sbirku na to ze jsem pracujici a chci jit k zubari.Tady je videt,jak jsou lidi rozezraní a opravdu i drzi.At mu pomuzou lidi stejneho postaveni a nezebraji verejne.Hamba by me fackovala
No super nikomu nic nepřeji, ale ja osobně neuvidím moře v Karibiku nikdy a když už bych na to měla,tak bych se úplně na vše pojistila.
A svým způsobem neotravovala....
To je vtip? rodina pana podnikatele žebroní o peníze chudáky? tak a´t prodají au´táky nebo a´t jim pomohou podobní kamarádi!!!!!!!!!!!!!
Žasnu, nad tou nehorázností. 🤔
Myslím, že je mnoho potřebnějších než zbohatlej podnikatel, který si najme jachtu v Karibiku. Prodejte část majetku a neškemrejte.
Je to smutné,ale pokud někdo ví,že v zahraničí bude provozovat takové rizikové aktivity,měl by být nadstandartně pojištěn.Na tom se šetřit nevyplatí.
Co se na tohle dá říci? Jestli je to pravda, žasnu nad rodinou miliardáře!