1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Promiňte nechci bejt zlá ale pokud má na cestování po Karibiku a na luksusni jachtě pan podnikatel prostředky tak má i na výlohy spojené s problémy které se mohou na cestě přihodit, založit sbírku na pomoc je opravdu moc, panu podnikateli nepošlu nic sory

191
Před 4 roky
Zdenka Hrebenova

Naprostý souhlas!

104
Před 4 roky

Tohle je drzost pan podnikatel si snad myslí když měl na dovolenou a ještě na luxusní jachtě a al snad měl se pořádně pojistit .Obyčejný lidé jsou rády že mají co do huby a jeho rodina tady škemrá je to nevislovna drzost tak ať prodají dům auta a další majetek a bude mít na zaplacení ať pozná jeho rodina úděl obyčejných rodin jaký to je když nemají

129
Před 4 roky
Standa Pavlik

Stando Stando, souhlasím, ale co ta gramatika?

27
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Je to neštěstí, ale jsou známé majetkové poměry obou, včetně nemovitostí v široké rodině zraněného - i snachy, která vypisuje sbírku. myslím, že je kde brát. Jako zodpovědný podnikatel byl jistě i pojištěn. Je mi to líto, oba byli mladí….ale jsou rodiny po nestestí, které nemají z čeho….

66
Před 4 roky
Karel Jelínek

Ano a hlavně ty rodiny nemají problém v Karibiku..............

39
Před 4 roky

Nejhorší je,když se někdo snaží ušetřit na takové maličkosti, jako je pojištění.

73
Před 4 roky
Ivo Němčanský

Pojištění ke zlaté kartě je automaticky....

Vše je jen hra na city...

34
Před 4 roky

Podle portálu 721 News by se mělo jednat o podnikatele Miroslava Bučkovského (47), který kvůli offshorovým firmám figuruje na seznamu Pandora Papers....

Tato informace dodávé celé kauze nádech tragikomičnosti....miliardy ulité v daňových rájích a pořádají sbírku ....🙂))

84
Před 4 roky

To jsem asi špatně četla. V poledne v podobném článku jsem četla, že oba dva jsou miliardari. Já jim to nezavidim, ale mám na to svůj názor a doufám že to četlo více lidí. Nějak mi to hlava nebere

83

Ze by jim penize poslali lidi,v zivote nebudou mit na to,aby se do karibiku podivali?

Je to smutne,kdyz se stane nestesti,ale drzost miliardaru je nepochopitelna.

68
Před 4 roky
Helena Stejskalová

Pošlite im peniaze a oni sa tam podivajú za vás! 😁

18
Před 4 roky

Větší drzost a nehoráznost člověk jen tak nevidí. Když měl na luxusní jachtu a cestu do luxusních destinací, tak má mít pojistku a dost peněz na zaplacení zdravotní péče v cizině.

85
Před 4 roky

Cituji z článku z Blesk.cz:

„Informaci o události jsme obdrželi, mezi zraněnými a mrtvými jsou dva Češi. V současné době jsme v kontaktu s jejich rodinami, abychom jim byli nápomocní. Další informace si rodinní příslušníci nepřejí sdělovat,“

Nepřejí si sdělovat informace ale žebrat...to jim nevadí?

58
Před 4 roky

Takže to shrnu... na dovolenkový pobyt a místní atrakce v Karibiku mají....?

Na pořádnou pojistku ne? Nevěřím... je to hra na city.....

Pardon, ale jejich věc..... ani desetník !!!!!

43
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA