1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Já jsem u voleb nebyl, protože je to jedna banda horší než druhá, ale teď půjdu a budu volit proti této koalici ať uz tam bude kdokoli. Pracuji 18 let a situace která je teď je nejhorší co jsem zažil a nechci ani domýšlet co Fiala, Stanjura, Jurečka a Rakušan ještě vypotí z těch svých dutých hlav. Je to ostuda, aby pracující měli čím dál tím méně a prasata si přidávala, když jen vymýšlí samé paskvily. Fialo, a vy všichni jeho kumpáni měli byste odejít jste to nejhorší co ČR mohlo potkat!

20
Před 3 roky

Takže vláda zdraží alkohol a tabák.. Tak jo, proč ne, už po posledním zdražení z pera madam Schilerové se výběr daně propadl oproti předpokladům o 20%. Co se asi stane s dalším zdražením?? Už dnes jsou cigarety stejně drahé jako v Rakousku i Německu o Polsku nemluvě. Balený tabák je dokonce levnějsí i v Německu.Takže jen tak dál, spotřební daň vám jak u alkoholu tak tabákových výrobků brutálně klesne. Buď lidé začnou v daleko větší míře pálit na černo doma, což už se dnes děje a ohledně tabáku není problém si dovést něco i z Belgie nebo Nizozemí. Já už dnes kupuji vše pouze v Rakousku nebo v německu, kvalita úplně jinde a kupodivu ušetřím nemalé peníze. Jen tak dál slavné česko..

12
Před 3 roky
Jony Stehlik

Cigarety a alkohol je prostě pro někoho denní chleba. I kdyby na chleba nebylo, tohle prostě musí mít. 😄

1
Před 3 roky

Tak se Fiala zase předvedl národu a pohonil si ego.....Myslím,že jeho žvásty nemá cenu poslouchat.........s ním je to jako v pohádce Pyšná princezna...........odvolávám,co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil,jenže co to vlastně je......Prolhaný si nikdy nepamatuje o čem lhal.

12
Před 3 roky

Pane Fialo, dle vyjádření Stanjury zvýšíte daň z nemovitostí na min. dvojnásobek! To je podle vas to zlevnění bydlení? Děláte si z lidí srandu?

Že vás hanba nefackuje.

19
Před 3 roky
Věroslav Korbář

Nefackuje. Oni si v tom rochní. Mamba dřepí důležitě. Takže velká spokojenost.

4
Před 3 roky

Smutné je to ze nás vezmou u úst sobě na nic nesahnou a budeme dále rvat hromady peněz na Ukrajinu a zde budeme dále sponzorovat pseudovalecne uprchlíky.

28
Před 3 roky

Z představeni balíčku si udělali trapné představení všech apoštolů.Jeden chápe,druhý zívá,třetí je na mobilu.....A čekají na zasloužený OBĚD.Hlavně VÁLEK.....

13
Před 3 roky

Zlevníme bydlení tím, že zvýšíme daň z nemovitostí. To nevymyslíš.

12
Před 3 roky
Pavel Fryč

Odkdy nemovitost souvisí pouze s bydlením? Zvýší vám daň i z garáže, zahrady nebo lesa, a tam přeci nebydlíte.

1
Před 3 roky

To je fakt banda darmožroutů. Už by bylo na čase se jich zbavit 🤮🤮🤮🤮

33
Před 3 roky

Bydlení zlevní tím že zvednou dan z nemovitosti a kdo to asi zaplatí?

9
Před 3 roky
Petr Janků

Zkuste uvažovat, nemovitost neznamená pouze rodinný dům a byt.

2
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 3 roky

To je málo, mělo se zdražit víc, aby ti, co volili tyto všeználky a signalisty pochopili co je to za lidi.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA