1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Útoky na paneláky a jiné civilní cíle je nová ruská ofenzíva, jo?

Podle mého slovníku je to jen zvýšení teroristických aktivit ruSSka a zvýšování počtu válečných zločinů.

26
Před 1 rokem

Dost lidí má z toho článku radost! Chtějí aby Russko vyhrálo a oni šli mávat do ulic.

Mávat nesvobodě bídě a útlaku! Teď se ozvou delzolatí a chcimiri v plné nalozi.

Pozorujte to a čtěte mezi řádky. -( to oni neumí).To je na ně moc složité!

1
Před 1 rokem

je na case aby zelenskej prestal delat hrdinu a zacal vyjednavat.lepsi pozici evidentne neziska,spise naopak.

42
Před 1 rokem
Miloslav Kazda

Ten už hodně získal, zrovna dnes jsem viděla video, jaký majetek vlastní v různých zemích na nádherných místech. Až to zabalí, tak se ztratí do některé destinace a po něm v UA potopa. 🤔👎

32
Před 1 rokem

Včera článek, jak si Ukrajinci jdou pro svůj Krym, dneska opačná ofenziva Rusů. Čert aby se v tom vyznal. 🤪

24
Před 1 rokem

Ruská rétorika válčení se nemění po celá desetiletí. Příkladem je Stalingrad jeho peklo a následné hromadění sil útok který sev podstatě zastavil až v Berlíně.. Rusák a jeho doktrína je stále stejná jiná nebude nezáleží jim na životech ani vlastních vojáků je to pogl co zničí vše bezohledně.

23
Před 1 rokem

Zelňáčku, velký otec ve Washingtonu z tebe nebude mít radost. Sklamal jsi, budeme střídat.

61
Před 1 rokem
Jan Štěrba

Zato Štěrbo tebe v moskvě pochválí! Za ruble, nebo z blbosti?

48
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

Ti kteří nekoukají na ČT Primu nečtou Seznam správy ty bludy tak vědí jak to je..Tady vidíte kdo lže..Jednou musí pravda vyjít ven..

24
Před 1 rokem
Pavel Tyrpach

A proč to čteš ty?

5
Před 1 rokem

Já myslel ,že už Rusové dávno prohráli, jak píší a říkají nejuznávanější analytici s všemožných institutů.

33
Před 1 rokem

Ajajaj. Něco se pokazilo? Prosím pravdivé zprávy z dění v tomto

konfliktu. Potom, pokud to tak není, to může s mnohými i šlehnout o zem!

11
Před 1 rokem
Zdeněk Pešek

Snad ukačka nasadili mohutnou ofenzivu,, to dovolila cenzura redaktorovi napsat,, měli by mu sebrat premié a poslat ho k lopatě

14
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

UK vyhrávají jenom v našich. médiích v Americe informace jsou úplně opačné

38
Před 1 rokem
Mirek Pernica

Když zde zveřejníte volně dostupné informace z amerických eletronických médií, tak vás tady sežerou,pokud vám to rovnou nesmažou. Já už jsem vzdal zde cokoliv překládat a pak zveřejnit.

36
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt