1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

TOHLE už se ,,SMÍ" psát v našich médiích? Já myslel, že podobné zprávy jsou projevem dezolátství..

47
Před 1 rokem
Pavel Janecký

O ruském postupu i ústupu se píše od začátku. Jen někteří alternativci si hrajou na totalitu a odvážné disidenty.

13
Před 1 rokem

Jak je to možné starý Ruský šrot proti kvalitní západní technice

18
Před 1 rokem
Petr Bejr

porotože ich mnogo... nejsou to žádní velcí stratégové, vždy používají tuto stejnou taktiku. a k tomu jim stačí i třicet a víc let staré tanky, pokud jich mají tisíce a k nim miliony nábojů... Prostě nepříteli doujdou lidé nebo technika, rusáci na ztráty nehledí a nikdy nehleděli. Pokud díky vítězství příjdou o 90% populace země, udělají to, protože ten pocit vítězství je pro ně víc než ty miliony lidských životů. Lidský život má v Rusku cenu flašky vodky a možná ještě menší...

15
Před 1 rokem

at zacne ukrajina jednat.jednala hned po majdanu .armadou na lidi co se nepoklonili kyjevu

34
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tomu nevěřím,to je dezinformace,vždyť Lipánék má mít dovolenou na Krymu.

18
Před 1 rokem

To mne zklamalo, dle předchozích komentářů v tomto bulvárním plátku, v čt apod. jsem měl za to, že bude brzo po válce a že bude konečně Rusko donuceno demogratickým Západem k potupnému míru.

14
Před 1 rokem

No, když už to přiznává i CNN Prima Lies, tak to musí být fakt malér... 😮

21
Před 1 rokem

Vypadá to, že chcimírové, dezoláti a fanoušci vraždění chytili vlnu. Se jich tu vyrojilo najednou a všichni chytří až na půdu.

17
Před 1 rokem
Josef Venglář

Vy jste se probral k vědomí kdy? Určíme ne mezi lety 2014 a 2022. Tedy omluva, až dodnes ne!

24
Před 1 rokem

Především je smutné, že svět není ochoten poskytnout na území Ukrajiny, které o to žádá, svoji vojenskou pomoc a spolupráci. Už dávno by bylo vše vyřešeno. 😡

24
Před 1 rokem
Pavel Kovář

Narukujte pane a pomáhejte, jděte příkladem. A doporučuji nejdříve pouvažovat komu vlastně budete pomáhat a v čí prospěch bojovat. Obyčejná ukrajinská máma dvou dětí, žijící na venkově to jistě nebude.

7

a mně bylo hned divné,že evakuují města a vesnice, když čtu a slyším, že vytlačují Rusy z obsazených území...

18
Před 1 rokem

A sakra. Jak je to možné?

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt