TOHLE už se ,,SMÍ" psát v našich médiích? Já myslel, že podobné zprávy jsou projevem dezolátství..
O ruském postupu i ústupu se píše od začátku. Jen někteří alternativci si hrajou na totalitu a odvážné disidenty.
Jak je to možné starý Ruský šrot proti kvalitní západní technice
porotože ich mnogo... nejsou to žádní velcí stratégové, vždy používají tuto stejnou taktiku. a k tomu jim stačí i třicet a víc let staré tanky, pokud jich mají tisíce a k nim miliony nábojů... Prostě nepříteli doujdou lidé nebo technika, rusáci na ztráty nehledí a nikdy nehleděli. Pokud díky vítězství příjdou o 90% populace země, udělají to, protože ten pocit vítězství je pro ně víc než ty miliony lidských životů. Lidský život má v Rusku cenu flašky vodky a možná ještě menší...
at zacne ukrajina jednat.jednala hned po majdanu .armadou na lidi co se nepoklonili kyjevu
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Tomu nevěřím,to je dezinformace,vždyť Lipánék má mít dovolenou na Krymu.
To mne zklamalo, dle předchozích komentářů v tomto bulvárním plátku, v čt apod. jsem měl za to, že bude brzo po válce a že bude konečně Rusko donuceno demogratickým Západem k potupnému míru.
No, když už to přiznává i CNN Prima Lies, tak to musí být fakt malér... 😮
Vypadá to, že chcimírové, dezoláti a fanoušci vraždění chytili vlnu. Se jich tu vyrojilo najednou a všichni chytří až na půdu.
Vy jste se probral k vědomí kdy? Určíme ne mezi lety 2014 a 2022. Tedy omluva, až dodnes ne!
Především je smutné, že svět není ochoten poskytnout na území Ukrajiny, které o to žádá, svoji vojenskou pomoc a spolupráci. Už dávno by bylo vše vyřešeno. 😡
Narukujte pane a pomáhejte, jděte příkladem. A doporučuji nejdříve pouvažovat komu vlastně budete pomáhat a v čí prospěch bojovat. Obyčejná ukrajinská máma dvou dětí, žijící na venkově to jistě nebude.
a mně bylo hned divné,že evakuují města a vesnice, když čtu a slyším, že vytlačují Rusy z obsazených území...
A sakra. Jak je to možné?