1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Ať už mu někdo zavře pusu! Fiala nasekal bilion a 200 miliard a on rozdával z našich peněz!!! Jaký to mělo prospěch? Kde ty peníze někomu pomohly? Byly rozkradeny a on rozdával dál! Teď se diví, že to nefunguje dál!! Kolik dal ze svého tento nekompetentní lajdák? Proč mu dáváte stále tolik prostoru? Po jejich vládě nejsou peníze na nic a on by chtěl rozdávat!!!

27
Před 7 měsíci

Takže podle knedlíka by si asi nová vláda měla na humanitku vypůjčit, když jí Staňůra zanechal jenom dluhy?

61
Před 7 měsíci
Merlicek Ivo

Stačí sebrat Babišovi dotace za jeden den.

2
Před 7 měsíci

Správne,kde je napísané že musíme platiť nezmysly a propagandu nejakého Lipavského Niedermayera a zbytku opozície opozície?

100
Před 7 měsíci

Nemůžu si pomoct, to je najednou (i nenajednou) tak směšná figurka. Že by to bylo tou baculatostí? Prostě ta forma jakou to říká a jak přitom vypadá z toho udělá patetickou proklamaci.

59
Před 7 měsíci

100 x opakovaná lež se stává pravdou - že Lipávský....

99 % toho co seškrtal není žádná humanitární pomoc , ale zhovadilosti..

Podívejte se na XTV - tam to Macinka podrobně vyjmenovává ...... .

38
Před 7 měsíci

Milý bumbrlíčku, my lidstvo nespasíme, na to jsme příliš malá země

55
Před 7 měsíci
Marie Stařičná

Ale on si stále myslí, že ano, že on společně s Fialou by to dokázali.

14
Před 7 měsíci

Tak předně,jestli měl být opačně pan Lipavský "spásou lidstva"...tak to si vážně alespoň já nemyslím a po zveřejnění podpory různých...pro mě nepochopitelných projektů v řádu desítek milionů z peněz daňových poplatníků si o něm myslím svoje...

15
Před 7 měsíci

Mám pocit, že zástupci opozice budou dlouho pobouření, nakonec je to jejich role do dalších voleb.

45
Před 7 měsíci

Podpoře zelené ideologie EU zemím celého světa říká hloupý politický přeběhlík Lipánek humanitární pomoc !

38
Před 7 měsíci

Lipavský, a kde jsou peníze na povodně co měli lidi dostat? Vy jste peníze daňových poplatníků rozházeli kde se dalo😡. Tak teď, že na Ukrajinu není je jenom vše vina 😡👎

28
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA