Ať už mu někdo zavře pusu! Fiala nasekal bilion a 200 miliard a on rozdával z našich peněz!!! Jaký to mělo prospěch? Kde ty peníze někomu pomohly? Byly rozkradeny a on rozdával dál! Teď se diví, že to nefunguje dál!! Kolik dal ze svého tento nekompetentní lajdák? Proč mu dáváte stále tolik prostoru? Po jejich vládě nejsou peníze na nic a on by chtěl rozdávat!!!
Takže podle knedlíka by si asi nová vláda měla na humanitku vypůjčit, když jí Staňůra zanechal jenom dluhy?
Stačí sebrat Babišovi dotace za jeden den.
Správne,kde je napísané že musíme platiť nezmysly a propagandu nejakého Lipavského Niedermayera a zbytku opozície opozície?
Nemůžu si pomoct, to je najednou (i nenajednou) tak směšná figurka. Že by to bylo tou baculatostí? Prostě ta forma jakou to říká a jak přitom vypadá z toho udělá patetickou proklamaci.
100 x opakovaná lež se stává pravdou - že Lipávský....
99 % toho co seškrtal není žádná humanitární pomoc , ale zhovadilosti..
Podívejte se na XTV - tam to Macinka podrobně vyjmenovává ...... .
Milý bumbrlíčku, my lidstvo nespasíme, na to jsme příliš malá země
Ale on si stále myslí, že ano, že on společně s Fialou by to dokázali.
Tak předně,jestli měl být opačně pan Lipavský "spásou lidstva"...tak to si vážně alespoň já nemyslím a po zveřejnění podpory různých...pro mě nepochopitelných projektů v řádu desítek milionů z peněz daňových poplatníků si o něm myslím svoje...
Mám pocit, že zástupci opozice budou dlouho pobouření, nakonec je to jejich role do dalších voleb.
Podpoře zelené ideologie EU zemím celého světa říká hloupý politický přeběhlík Lipánek humanitární pomoc !
Lipavský, a kde jsou peníze na povodně co měli lidi dostat? Vy jste peníze daňových poplatníků rozházeli kde se dalo😡. Tak teď, že na Ukrajinu není je jenom vše vina 😡👎