1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Být lipánkem,bych vůbec nijak nelezl z řady a nevystrkoval tykadla,to co on nacpal do různých pomocí a akcí,by měl nejdříve všechno vysvětlit.

První je jeho absurdní vyslovení msta lidstvu,jak nemá nad sebou nějakého toho našeptávače a vůdce,tak mele samé nesmysli.

To opoziční vrtání do kroků vlády, akorát nese samé zdržování a nemožnost jejího normálního fungování.

Nějaké škrtání musí asi udělat,aby ten schodek po pětidemolici nějak umořoval.

Hold se pochod vietnamských geyů a mládež kavkazských republik musí obejít bez podpory od lipánka.

170
Před 7 měsíci
Valen Lenka

Nemusí,může je Lipánek podporovat že svého,ale to ne ,sám má málo.

102
Před 7 měsíci

Copak buřtík má zase problémy? Vždyť může na to dávat celý svůj plat. Meze se mu nekladou.

54
Před 7 měsíci

Ten člověk má odvahu někoho kritizovat vždyt ten Lipavský vypadá jak přerostlé

mentálně zaostalé děcko a stejným způsobem zastával funkci ministra jen ho

vidím zvedá se mi žaludek

120
Před 7 měsíci
Lubos Pospisilik

Na to je jednoduchá odpověď. Sdělovací prostředky, které dlouhodobě fandí nynější opozici, nám nedají na něj zapomenout.

17
Před 7 měsíci

náš rozpočet je již několik let v deficitu, to znamená, že si musíme půjčovat, aby jsme vůbec vyšli a žijeme na dluh , který budou splácet ještě naše děti.. při tom budeme podporovat pásmo Gazy, Gay Pride ve Vietnamu a podobné nesmysly, které podporoval minulý ministr zahraničí??..všechny ty peníze, které tam posíláme jsme si museli půjčit, tak vůbec nechápu tu drzost současné opozice toto kritizovat!!

115
Před 7 měsíci

Lipanek mele nesmysly posílal peníze na pitomosti které nám nic neprinesly.

30
Před 7 měsíci

Msta lidstvu? A jak by se tedy dalo nazvat okrádání vlastních obyvatel? Asi msta od Lipavského, Fialy a spol. na vlastním obyvatelstvu.

174
Před 7 měsíci

Pane Lipánek, bohužel tady už Vás nebere nikdo vážně. Bulvár je proti Vám TOP. Chová se, jako by mu uplavaly hračky. Je načase mu připomenou že jeho židle je někde v koutku se šoupajícími nohami.

76
Před 7 měsíci
Petr Dědic

A do ruky mu vrazit buřta nebo donutí aby držel hubu😀

7
Před 7 měsíci

Při jejich platech by se tedy měli ukázat a alespoň polovinu odvádět na humanitární pomoc. V tom jim nikdo bránit nebude. Ovšem ze svého to je něco jiného, to jim nepůjde pod nos.

125
Před 7 měsíci

Jedině dobře.Hlavně že si minulá vláda přidala na výplatě, důchodcům odebrali a vše cpali na ua .I zákon si upravili aby si mohli přidat.Nenažranci.

136
Před 7 měsíci

A to je přesně ono proč jsou v opozici a vzali to normální lidi -- jak mi mužem pomáhat když žijem já dluh ? Todle už není možný tak ať věnují oni své platy mužem pomáhat klidně ale ať nato budem mít a ne na dluh fakt ještě že můžou jen mluvit mám jich už dost tydle lidí platíme a dost dobře aby mluvily tydle .....

42
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA