1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kdysi se tradovalo, že Karel Gott vydělá Československu víc než škodovka. Jen jsem se nikdy nedozvěděl jestli plzeňská nebo mladoboleslavská. Možná obě dohromady. Proto mu trpěli to Německo.

9
Před 1 rokem
Josef Marek

Lidi to moc nevedi a snad ani nechteji, ale Gott byl s bolsevikem jedna ruka. Vsechny kamarady by utopil za svoji vec. Odsoudil vsechny pokusy o likvidaci rezimu. Po revoluci ho stedre sponzoroval Babis, byli to kamaradi. To mluvi za vse.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Je obrovske stesti, ze komousove v sedesatych a semdesatych letech nevladli vsude. To bychom dnes nemeli zadne rockove legendy. Protoze Angus by neudelal zkousky z politicke casti zkousek. Gene by neumel vyjmenovat generalni tajemniky na Kube atd.

3
Před 1 rokem

Byla to svinská doba, kdy rozhodoval kamarádšoft mnohem víc než nadání a charakter. Několik podobných šéfů mělo možnosti, o kterých se normálním muzikantovi ani nezdálo, natož pak těm, kteří se nechtěli zaprodat režimu. Někteří nestydatě těžili z toho, že většina ostatních neměla žádnou svobodu a jen velmi omezený přístup k tomu, co vznikalo a co se odehrávalo na západě. Je dobře, že je ta doba pryč a není důvod vzpomínat na ni nostalgicky. I ta nejhorší současná srágora, která ovšem vznikla svobodně, je mi stokrát bližší než vycizelovaný pop tehdejších protekčních hvězd.

18
Před 1 rokem
Jan-Matěj Rak

Predstava situace, kdy Michal Pavlicek stoji pred nejakym soudruhem z komise, pravdepodobne soustruznikem a ten soudi, jestli solo je vhodne a nebo nevhodne pro obcany CSSR je komicka. Ale tak to skutecne bylo. Spousta lidi si to neuvedomuje.

12
Zobrazit další 2 reakce

Nechce mi někdo tvrdit, že dneska žádné zákulisní podrazy a boje neexistují.

39
Před 1 rokem
Miroslava Fišerová

S tim rozdilem, ze dnes rozhoduje obchodni talent a ne nalada nejakeho bolsevika v komisi.

11

Já bych rekla5, že tato banda zní oka spoustu talentů. A to je smutné.

5
Ladislava Schwarzova

Opr.znicila spoustu ......

4

Jojo, Gott a Štaidl si mohli dovolit všechno!

14
Před 1 rokem

Štajdl....ten kdyby vyprávěl......

5
Před 1 rokem
Miroslav Tomášek

Přečtěte si knihu Víno z hroznů.V ní se dočtete trochu víc.

1
Před 1 rokem

Dobře že platí..."na každou svini se vaří voda".

2

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Miroslav Trávníček

Pokud je řeč o Bartošové, ta měla krásný zjev a hlas, ale jinak to bylo "telátko boží", pořád ve vleku někoho, kdo si z ní udělal zdroj příjmů. Zpívala jako mechanická loutka, ty emoce byly jen nešikovně hrané.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt