1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Pokud nemyslím na zadní kolečka a nespořím, musím počítat s tím,že důchod bude přežívání,pan Troška měl jistě výdělky za filmy slušné,proč si nějalé peníze neodložil??

6
Před 5 měsíci
Jana Chloubova

ještě dodám - občas se v tisku objevila informace,že pan Troška byl okraden mladíky,které si do bytu přivedl ....bohužel...

Před 5 měsíciUpraveno

Pan Troška si sice nestěžuje, ale říká, že musí žít skromně. Hodně lidí žije skromně, a to neměli takové příjmy jako úspěšný režisér.

22
Před 5 měsíci
Honza Komárek

Jiste vemte si vsichni priklad od skromnych duchodcu z Hradu.

3
Před 5 měsíci

Taky mě štvou platy politiků, včetně generálpresidenta ! Fotbalisté ty prachy dostanou za hru a alespoň něco dělají.

6
Před 5 měsíci
Jaroslav Rafaj

Kde jste byl s názorem na Zemana ? Co osuzuje závistivost ,jakou předvádíte s Troškou?

4
Před 5 měsíci

Proč posíláte něco vládě diletantů. To Vám nestojí za to. Být Vámi který něco pro svoji vlast udělal a není toho málo bych se těmi zloduchy ani nezabýval.Vim že to člověka Vašeho formátu štve tak jako mne, ale stejně s tím nic Vy ani já nenaděláme. Prostě zloděj zůstane zlodějem a je jedno jako formou se k tomu dopracoval.

7
Před 5 měsíciUpraveno

Ale ale že tu maji lide 12000 duchody a neni to je dobry a ještě jim přidaji 350kč tak to jsou v baliku a ukrajinci se tu maji lepe než češi!

29
Před 5 měsíci
Jirina Boumova

Pokud má někdo tak malý důchod, tak toho do systému moc neodvedl. Kritizují se sociální dávky nemakačenkům, tak proč litujeme nemakačenka, která jsou nyní v důchodu?

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíciUpraveno

Jedna se o soukromí sektor. Je to věc majitele kolik dá hráči. Stat by se mel podívat jak se hráčům vyplácejí peníze‼️Všichni jsou živnostnici.

17
Před 5 měsíci

Já si myslím že pan Troška není žádný chudý důchodce a ani si nestěžoval

Žije si tak jak mu to vyhovovuje. Říká co si myslí.

20
Před 5 měsíci

👍

11
Před 5 měsíci

Proč tyhle lidi pořád brečí?! To byla samá párty, večírky, projebany peníze atd. Vydělal spoustu peněz a sám teď pláče, že někdo má víc než on

17
Před 5 měsíci
Frantisek Fida

Nelze než souhlasit!

2
Před 5 měsíci

Kde má ty milióny co vydělal při natáčení filmů, kde je prohýřil? A to o fotbalistech to je opravdu velký úlet.Myslel jsem že je vĕtší myslivna, ale opak je pravdou.🙈🙉

41
Před 5 měsíci
Jaroslav Prihara

Velký úlet jsou platy fotbalistů. Doktor, který ho bude při problémech operovat má často 100násobně míň, jak hlupák, co jediné, co umí je kopat do míče - to jsou fakta

19
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt