Pokud nemyslím na zadní kolečka a nespořím, musím počítat s tím,že důchod bude přežívání,pan Troška měl jistě výdělky za filmy slušné,proč si nějalé peníze neodložil??
ještě dodám - občas se v tisku objevila informace,že pan Troška byl okraden mladíky,které si do bytu přivedl ....bohužel...
Pan Troška si sice nestěžuje, ale říká, že musí žít skromně. Hodně lidí žije skromně, a to neměli takové příjmy jako úspěšný režisér.
Jiste vemte si vsichni priklad od skromnych duchodcu z Hradu.
Taky mě štvou platy politiků, včetně generálpresidenta ! Fotbalisté ty prachy dostanou za hru a alespoň něco dělají.
Kde jste byl s názorem na Zemana ? Co osuzuje závistivost ,jakou předvádíte s Troškou?
Proč posíláte něco vládě diletantů. To Vám nestojí za to. Být Vámi který něco pro svoji vlast udělal a není toho málo bych se těmi zloduchy ani nezabýval.Vim že to člověka Vašeho formátu štve tak jako mne, ale stejně s tím nic Vy ani já nenaděláme. Prostě zloděj zůstane zlodějem a je jedno jako formou se k tomu dopracoval.
Ale ale že tu maji lide 12000 duchody a neni to je dobry a ještě jim přidaji 350kč tak to jsou v baliku a ukrajinci se tu maji lepe než češi!
Pokud má někdo tak malý důchod, tak toho do systému moc neodvedl. Kritizují se sociální dávky nemakačenkům, tak proč litujeme nemakačenka, která jsou nyní v důchodu?
Jedna se o soukromí sektor. Je to věc majitele kolik dá hráči. Stat by se mel podívat jak se hráčům vyplácejí peníze‼️Všichni jsou živnostnici.
Já si myslím že pan Troška není žádný chudý důchodce a ani si nestěžoval
Žije si tak jak mu to vyhovovuje. Říká co si myslí.
👍
Proč tyhle lidi pořád brečí?! To byla samá párty, večírky, projebany peníze atd. Vydělal spoustu peněz a sám teď pláče, že někdo má víc než on
Nelze než souhlasit!
Kde má ty milióny co vydělal při natáčení filmů, kde je prohýřil? A to o fotbalistech to je opravdu velký úlet.Myslel jsem že je vĕtší myslivna, ale opak je pravdou.🙈🙉
Velký úlet jsou platy fotbalistů. Doktor, který ho bude při problémech operovat má často 100násobně míň, jak hlupák, co jediné, co umí je kopat do míče - to jsou fakta