1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

V mém srdci zůstane navždy, byl skvělý,úžasný a jak žil- byla jen a jen jeho věc. Nemáte absolutně žádné právo, takto někoho soudit a posuzovat. Včera na rtvs, byl překrásný pořad,kterým si jej připoměli, tam jsou lidé opravdu jiný šálek kávy,lidé ho milovali, a budou stále- tam si totiž daleko víc váží lidí, kteří byli dobří a něco dokázali.

16
Před 3 roky

Proč se hrabete v jeho soukromí? A jestli byl šťastný, tak to bylo dobře, a byl to jeho život. Kdo jste , abyste se někoho soudili !!! Pro mě to byl pan skladatel a super člověk. Mám Tě v srdci... navždy.

24
Před 3 roky
Jan Mutkovič

Článek jsem ještě nečetla. Ale vím, jak to chodí u našich sousedů. Až si definitivně uvědomí, že Vaše byl Čech jak poleno, okamžitě se o něm přestane mluvit. Nakonec Miro ŽBIRKA se odstěhoval do Prahy jenom proto, že jeho manželce dělali že života peklo.

1
Před 3 roky

Byl to skvělý zpěvák, skladatel, textař.Do teď si pouštím jeho písničky s zpívám si je.Cele sídliště mě slyší, když zpívám jeho písně: Ak nie si Moja(fontána pre Zuzanu).

Věřím, že to byl i skvělý člověk v osobním životě.

Všichni ti dobří odcházejí, někteří i příliš brzy a ti špatní tady u nás dole na zemi zůstávají.

Není to fér.

Celé rodině upřímnou soustrast

1
Před 3 roky

Proč v den smrti se nimrate zemřělemu v soukromi. Bullvar jeden velky hnus.

31
Před 3 roky

Jsem smutný. Vašo budeš vždy se mnou. Skvělý člověk. Ať v tom hudebním nebi rozdávás jen radost. Děkuji ti za vše krásné.

3
Před 3 roky

Proč se hrabete v jeho soukromí, místo toho aby byla oceňována jeho práce?

10
Před 3 roky

Vždycky se říkalo o mrtvých jen dobře .. v dnešní době jsou už asi jiná pravidla :-(

12
Před 3 roky

Byl super, upřímnou soustrast!!!

26
Před 3 roky

Neskutečnej mistr ve svém oboru.🌹👏👏👍

14
Před 3 roky

Upřímnou soustrast celé jeho rodině

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám