1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Jak uz zaznelo

Museli mit nabito ucinit takovy krok

A statni zastupce taky jinak by z vule hala bala vazbu nedal, by si rizl vlastni vetev

7
Před 8 měsíci
Libor Junek

Vazbu nedává státní zástupce 🤦‍♂️🤦‍♂️

1
Zobrazit dalších 28 reakcí
Před 8 měsíci

Kdyby policie neměla pořádné argumenty k zadržení, tak by určitě komplikovala život během svátků státnímu zástupci i soudu.V případě, že by se prokázalo že, že je pan Vémola, kteréhop jsem obdivovala jako zápasníka nevinný, nebo byl zadržen neoprávněně, tak by mohl požadovat odškodné, které by v případě veřejně známé osobnosti rozhodně nebylo malé. To jsou fakta. Sledovala jsem Vémolovu sportovní tvář a jako zápasník má můj respekt ostatní se ukáže...

10
Před 8 měsíciUpraveno
Tereza Navrátilová

Nase soudy pravda nezajima a to tvrdim z osobni zkusenosti naopak chrani pachatele taky osobni zkusenost.

4
Před 8 měsíci

Nevím,nerozumím....ale oroč ho obvinili,kfyž u něj žàdné drogy nenašli?? Z čeho je tedy obviněn? A na základě jakých důkazů?

8
Před 8 měsíciUpraveno
Jitka Škáchová

No, proč člověka vezmou do vazby, tomu evidentně nerozumíte. Je to na základě důkazů, indícií co policie má, proti tomu člověku, a na základě toho se ta vazba tzv. uvaluje. To, že u něj doma nic nenašli vůbec nerozhoduje, spíše kdyby našli, bylo by to pro něj mnohem horší ... . Mimochodem, kdo z dealerů drog má u sebe doma ty drogy? Najdou se takoví, ale to jsou fakt hlupáci. A proč je obviněn? Najděte si to, těch článků o tom už je dost a píšou to tam.

4
Před 8 měsíci

Pane studente, o vazbě rozhoduje soud, nikoli státní zástupce, ten podává návrh. Já jen nechápu, proč ma dnes kdejaká nula a nedovzdělanec potřebu vypouštět do éteru svoje kydy.

2
Před 8 měsíci
František Koudelník

Aha

Tak soud v 99,9 da stempl

Realne o vazbe rozhoduje v jadru ten statni zastupce

Ten jediny vidi tydny mesice roky spis a ten poda na soud zadost

Neznam soud co by statnimu zastupci ten den nedal zelenou

Soud je asi jako kdyz si s obcankou prijdu overit svuj podpis. Za minutu hotovo. Ano bez nej to nejde, ale je to formalita

2
Zobrazit další 4 reakce
Před 8 měsíci

Takový rozkošný sympatický hoch a drogy??no to je snad nějaký velký omyl,no ne...co si teď počne jeho ubohá chudá žena..

1
Před 8 měsíci

No někdo zpíval během 5 let no proto to vb vyhodnotilo vazbou

3
Před 8 měsíci

Drogy vždyť,má tři děti ať jde do kamsi jestli v tomhle tom jede.

Před 8 měsíci

Takže pan advokát to říká jako bijec nic nic nic nevím

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA