Jak uz zaznelo
Museli mit nabito ucinit takovy krok
A statni zastupce taky jinak by z vule hala bala vazbu nedal, by si rizl vlastni vetev
Vazbu nedává státní zástupce 🤦♂️🤦♂️
Kdyby policie neměla pořádné argumenty k zadržení, tak by určitě komplikovala život během svátků státnímu zástupci i soudu.V případě, že by se prokázalo že, že je pan Vémola, kteréhop jsem obdivovala jako zápasníka nevinný, nebo byl zadržen neoprávněně, tak by mohl požadovat odškodné, které by v případě veřejně známé osobnosti rozhodně nebylo malé. To jsou fakta. Sledovala jsem Vémolovu sportovní tvář a jako zápasník má můj respekt ostatní se ukáže...
Nase soudy pravda nezajima a to tvrdim z osobni zkusenosti naopak chrani pachatele taky osobni zkusenost.
Nevím,nerozumím....ale oroč ho obvinili,kfyž u něj žàdné drogy nenašli?? Z čeho je tedy obviněn? A na základě jakých důkazů?
No, proč člověka vezmou do vazby, tomu evidentně nerozumíte. Je to na základě důkazů, indícií co policie má, proti tomu člověku, a na základě toho se ta vazba tzv. uvaluje. To, že u něj doma nic nenašli vůbec nerozhoduje, spíše kdyby našli, bylo by to pro něj mnohem horší ... . Mimochodem, kdo z dealerů drog má u sebe doma ty drogy? Najdou se takoví, ale to jsou fakt hlupáci. A proč je obviněn? Najděte si to, těch článků o tom už je dost a píšou to tam.
Pane studente, o vazbě rozhoduje soud, nikoli státní zástupce, ten podává návrh. Já jen nechápu, proč ma dnes kdejaká nula a nedovzdělanec potřebu vypouštět do éteru svoje kydy.
Aha
Tak soud v 99,9 da stempl
Realne o vazbe rozhoduje v jadru ten statni zastupce
Ten jediny vidi tydny mesice roky spis a ten poda na soud zadost
Neznam soud co by statnimu zastupci ten den nedal zelenou
Soud je asi jako kdyz si s obcankou prijdu overit svuj podpis. Za minutu hotovo. Ano bez nej to nejde, ale je to formalita
Takový rozkošný sympatický hoch a drogy??no to je snad nějaký velký omyl,no ne...co si teď počne jeho ubohá chudá žena..
No někdo zpíval během 5 let no proto to vb vyhodnotilo vazbou
Drogy vždyť,má tři děti ať jde do kamsi jestli v tomhle tom jede.
Takže pan advokát to říká jako bijec nic nic nic nevím