Umečená estébácká koza Bureš zase dělal někde ostudu? Hm, nic nového, vláda lůzy pro lůzu, kterou vede ulhaný zloděj. To přesně chceš ...
Vy jste z něj zamindrákovaný ..... nervičky pracují na plné obrátky. Nic si z toho nedělejte, my jsme zase čtyři roky přímo "rostli" z Antibabišovské propagandy a z Andidůchodcové propagandy narcise Fialy a z celé jeho slavné pětikolky nálepkovačů, co si ani kolikrát do pusy neviděli.
Aťsi zamete před vlastním prahem. Samozřejmě myslím Fialu.
ANO-35 procent ODS-15----jen tak dal Fialo v pokracovani svych nenavistnych vizi a vzhuru k 10 procentum To bude pohlazeni pro tve ego Tenhe narcis se nikdy nepouci a doplati na to ODS a proto jen tak dal Fialo
SPOLU to zvládneme, jedeme dál...
Tak nějak stojí Kristus Spasitel, jeden ze sedmi novodobých divů světa, nad Rio de Janeirem. Tohle je asi jeho česká verze, stojící před současným premiérem.
Zajimave kolik lidi , co sem pisou komentare nevidi, jaky je Babis hajzl...ale co uz.
a Fiala hajzl není pos... vše co se dalo
Mně se líbí Fiala, jak všechno funguje dobře, jen když je podle něj. Jakmile není podle něj, všechno je špatně a všichni ostatní za to mohou (V4 nefunguje a je to chyba ostatních, že on byl donucen s V4 přestat spolupracovat)
Světový lídr nepochopil,že ho Češi poslali ve svobodných volbách na Ukrajinu.
Tak tim, ze se tahle vlada zacala ohanět nezismovkami
to znamena ze jsme na utovni Madarska a Slovenska
Tam lide naprosto netusi co jsou neziskovky
takze z nich dělat viniky a dabla spolehlivě funguje
V Cechach dkufam ze jsou lide inteligentnějsi
a ze vi ze neziskovky jsou hlavně obcanskou reakci naselhavani statu
Predpokladam ze volici SPD to nechapou
ale volici ANO uz by mohli
I kdyz volit defraudanta Babise take neni zrovna znamka rozumu
Víte pane Dobrota vse je velmi jednoduché...zrovna vy s Vaším jménem pokud chcete někoho podpořit prostě mu ty peníze dejte ale nevím proč to mají platit ostatní občané z našich daní? Já jsem také přispěl a dovezl do domova důchodců kávovar.Neziskovky jsou obyčejné vyžírky nikdy je nepodpoří m
Slyšel nějaké signály, tak musel něco plácat.
Když k nám přijel Fialův cirkus s paní Pazderkovou, tak to o těch tancích v ulicích českých měst opakoval snad třikrát. To už si nepamatuje?
On si nepamatuje nic,kromě toho,že Nutela v německu je levnější.