Typicky probruselsky zelený demagog.staci se podívat co lidi kupují,statistiky spalovaky vs.elektro šunky.a taky se mrknout kolik z nešťastníků co si už jednou koupili elektrokrap si ho chce koupit znova.a hned budete vědět jaký je reálný stav věcí a co je a není konkurenceschopné.nevolte takovéto lidi a strany,přesně lidé tohoto ražení dostali Evropu do stavu v jakém je teď.a tady tenhle mladíček utřít z huby mlíko,pak do školy a učit se a hlavně historii speciálně s ohledem na vývoj dopravy,abys zjistil že elektroauta už tu kdysi dávno byla ale neosvědčila a byla správně zavržena jako slepá vývojová větev dopravy.tak až se s tím seznámís tak mazej do práce a tak až budeš 20-30 poctivě platit daně můžeš pomýšlet na nějakou židli či funkci a do té doby mlč a neplacej nesmysly a neškod lidem.
EV mám rád, ale tvrdit, že spalováky nejsou konkurenceschopné je totální nesmysl. Nevím kdo je Trunečka, ale je mi naprosto jasné, že ten člověk žije ve svojí sociální bublině a nevytáhl paty z města a ze státu. Svět nejsou jen města propojená dálnicí a všude není stejné mikroklima jako u nás. Spalovák bude jezdit všude tam, kde není infrastruktura a nejsou příhodné klimatické podmínky. To je důvod, proč Japonci prodávají celosvétově tolik aut se spalováky. A prodávat budou dál.
No, až ten supervýkonný a produktivní europarlament vymyslí, jak bude ta uhlíkově neutrální Evropa nabíjet všechny ty elektromobily, tak mu bude jistě udělena kolektivní Nobelova cena za přínos k blahobytu lidstva.
Ještě by mohli taky nařídit, aby v řekách teklo pivo. Ale 12°, protože kdo by pil 10°, když bude takhle snadno k dispozici. Realizace toho bude stejně snadná, jako toho co vymysleli do teď.
Turka nemusím, ale ten Trunečka, (nikdy jsem o něm neslyšel), to je teda přímo ukázkový Eurohujer.
Tak já bych bral taky takové peníze za nic.
Zase jedno netáhlo, co neche do konce života pracovat a chce se pouze válet.
Ještě v životě nic nedokázal, pouze vystudovat obor parodii ve vzdělávání - politilogii a získat Bc. Dělá jen podržtašku zoufalému Farskému a už chce někde sedět brát velké pení a nechat se od lobistů " přesvědčovat " co navrhovat a hájit.
Až si elektromobily najdou samy svou cestu na výsluní technologických jedniček, s radostí svůj diesel za některý z nich vyměním. Zatím to tak ovšem nevidím a tak si budu dál hýčkat tu "zastaralou" technologii.
.. synáček od Nerudky, Farský...nějaký Trunečka...co to je...může někdo těmto pijavicím na státních/EU penězích s mlékem pod nosem vysvětlit, že než začnou něco navrhovat a kritizovat, tak by měli nejdříve přestat lhát a podvádět voliče, pak něco vlastníma rukama dokázat/vytvořit hodnoty a pak dělat chytré i když u těchto figurek to možné nebude nikdy...?!👎🤮
Soudruh Trunečka je zaslepený neúspěšný kandidát. Elektroauta jsou tlačena silou, to nikdy nedělalo dobrotu. Kdyby byly lepší nemusely by být dotovány a tlačeny pomýlenými politiky. Nechte spalováky být a trh ukáže správný směr.
To sis "chlapče moc nepomoh. Vždy mě fascinuje skutečnost, jak se takoví "odborníci" mohou dostat na taková místa a kdo je vůbec volí?? Podle toho také ta EU vypadá!!!!
Pokud jsem to pochopil správně, tak p.Turek bojuje proti zákazu spalovacích motorů nikoliv zákazu elektromobilů. Já s tím souhlasím. Nezakazovat. Elektromobily mají své výhody a ano asi jsou budoucnost se prokáže prodeji na trhu nikoliv zákazem alternativ. To je můj názor.