1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Typicky probruselsky zelený demagog.staci se podívat co lidi kupují,statistiky spalovaky vs.elektro šunky.a taky se mrknout kolik z nešťastníků co si už jednou koupili elektrokrap si ho chce koupit znova.a hned budete vědět jaký je reálný stav věcí a co je a není konkurenceschopné.nevolte takovéto lidi a strany,přesně lidé tohoto ražení dostali Evropu do stavu v jakém je teď.a tady tenhle mladíček utřít z huby mlíko,pak do školy a učit se a hlavně historii speciálně s ohledem na vývoj dopravy,abys zjistil že elektroauta už tu kdysi dávno byla ale neosvědčila a byla správně zavržena jako slepá vývojová větev dopravy.tak až se s tím seznámís tak mazej do práce a tak až budeš 20-30 poctivě platit daně můžeš pomýšlet na nějakou židli či funkci a do té doby mlč a neplacej nesmysly a neškod lidem.

11
Před 1 měsícem

EV mám rád, ale tvrdit, že spalováky nejsou konkurenceschopné je totální nesmysl. Nevím kdo je Trunečka, ale je mi naprosto jasné, že ten člověk žije ve svojí sociální bublině a nevytáhl paty z města a ze státu. Svět nejsou jen města propojená dálnicí a všude není stejné mikroklima jako u nás. Spalovák bude jezdit všude tam, kde není infrastruktura a nejsou příhodné klimatické podmínky. To je důvod, proč Japonci prodávají celosvétově tolik aut se spalováky. A prodávat budou dál.

Před 1 měsícem

No, až ten supervýkonný a produktivní europarlament vymyslí, jak bude ta uhlíkově neutrální Evropa nabíjet všechny ty elektromobily, tak mu bude jistě udělena kolektivní Nobelova cena za přínos k blahobytu lidstva.

Ještě by mohli taky nařídit, aby v řekách teklo pivo. Ale 12°, protože kdo by pil 10°, když bude takhle snadno k dispozici. Realizace toho bude stejně snadná, jako toho co vymysleli do teď.

1
Před 1 měsícem

Turka nemusím, ale ten Trunečka, (nikdy jsem o něm neslyšel), to je teda přímo ukázkový Eurohujer.

37
Před 1 měsícem
Tim Valek

Tak já bych bral taky takové peníze za nic.

19
Před 1 měsícem

Zase jedno netáhlo, co neche do konce života pracovat a chce se pouze válet.

Ještě v životě nic nedokázal, pouze vystudovat obor parodii ve vzdělávání - politilogii a získat Bc. Dělá jen podržtašku zoufalému Farskému a už chce někde sedět brát velké pení a nechat se od lobistů " přesvědčovat " co navrhovat a hájit.

5
Před 1 měsícem

Až si elektromobily najdou samy svou cestu na výsluní technologických jedniček, s radostí svůj diesel za některý z nich vyměním. Zatím to tak ovšem nevidím a tak si budu dál hýčkat tu "zastaralou" technologii.

1
Před 1 měsícem

.. synáček od Nerudky, Farský...nějaký Trunečka...co to je...může někdo těmto pijavicím na státních/EU penězích s mlékem pod nosem vysvětlit, že než začnou něco navrhovat a kritizovat, tak by měli nejdříve přestat lhát a podvádět voliče, pak něco vlastníma rukama dokázat/vytvořit hodnoty a pak dělat chytré i když u těchto figurek to možné nebude nikdy...?!👎🤮

7
Před 1 měsícem

Soudruh Trunečka je zaslepený neúspěšný kandidát. Elektroauta jsou tlačena silou, to nikdy nedělalo dobrotu. Kdyby byly lepší nemusely by být dotovány a tlačeny pomýlenými politiky. Nechte spalováky být a trh ukáže správný směr.

8
Před 1 měsícem

To sis "chlapče moc nepomoh. Vždy mě fascinuje skutečnost, jak se takoví "odborníci" mohou dostat na taková místa a kdo je vůbec volí?? Podle toho také ta EU vypadá!!!!

10
Před 1 měsícemUpraveno

Pokud jsem to pochopil správně, tak p.Turek bojuje proti zákazu spalovacích motorů nikoliv zákazu elektromobilů. Já s tím souhlasím. Nezakazovat. Elektromobily mají své výhody a ano asi jsou budoucnost se prokáže prodeji na trhu nikoliv zákazem alternativ. To je můj názor.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt