1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tuna je naivní. Cherchez la Femme. Nepoznal ženu, která cílevědomě jde za svým cílem? Podstata této hry mi byla proti " srsti". Ukazovala tu druhou stranu lidské - ženské podstaty. Kolik těch důvěřivých chlapů, kteří si trochu pomíchali realitu s hrou a fantazií nakonec dospělo k závěru, že : Vždyť to říkám, všechny ženské jsou mrchy... Nic hezkého to nebylo - pouze součást dnešního života a " také ženství"...🙄

Před 1 rokem

Tak přirozená reakce na podraz od někoho, o kom si myslíte, že je vám blízký. Myslím, že z toho se pak vyspal, holt to byla jen hra a život jde dál… ale chápu, že se s Nikol lidsky nechtějí vídat.. nejde o výhry a že byla zrádce, ale ty její přísahy, s těmi se prostě nedokáží lidsky ztotožnit a oddělit od hry, což chápu. Ale Tuňaka by zviklaly a on by Nikol i napsal, ale nebylo to průchozí přes Sáru a bez ní měli málo hlasů… takže nejen Tuňák se nachytal…

3
Před 1 rokem
Jiri Svihalek

Jaký podraz? Vždyť šlo jen o hru, podle názvu o tvrdou hru, bez emocí a kamarádů. A Nikol to, jako jedna z mála, zvládla na jedničku. Hezký den

4
Před 1 rokem

Pořad jsem nesledoval, ale domnívám se, že určitá forma investigativního novináře, jakým bezpochyby pan Tuna je, nemá účinkovat v takových pořadech. Docela rád jsem ho v poslední době sledoval na YouTube, kde odhaloval podvodníky. Účinkování v takovém pořadu zbytečně snižuje vážnost takového člověka a už na něj koukat nebudu.

1
Před 1 rokem

Jakákoliv zrada je mě protivná - takže jsem se na to nedíval. Je dost pozitivních programů v jiných televizích.

2
Před 1 rokem

Hra se jmenuje Zrádce.. co na tom Tuna nepochopil? A to si říká investigativní novinář..., stačí jedna blondýna a netuší kde se pravda skrývá. Jakou důvěru mohou mít jeho reportáže?

2
Před 1 rokem
Radka Froncová

Ba ba, moje řeč. Celou jeho kariéru v televizi si dovedu vybavit a můj soud o něm je: zamindrákovaný kariérista, který neustále něco předstírá, přestože všichni vědí, že je jen obyčejný trouba.

1
Před 1 rokem

To bral moc vážně a to že ji pak este nadával svědčí o jeho charakteru

9
Před 1 rokem

No protože si myslel že hvězdou ...

6
Před 1 rokem

Máš pravdu, jsi.

Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Pavel Kyncl

Ale ona doslovně nepřísahala. Pokud řeknu, že mohu přísahat, neznamená to, že přísahám. Hezký den

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA