Tuna je naivní. Cherchez la Femme. Nepoznal ženu, která cílevědomě jde za svým cílem? Podstata této hry mi byla proti " srsti". Ukazovala tu druhou stranu lidské - ženské podstaty. Kolik těch důvěřivých chlapů, kteří si trochu pomíchali realitu s hrou a fantazií nakonec dospělo k závěru, že : Vždyť to říkám, všechny ženské jsou mrchy... Nic hezkého to nebylo - pouze součást dnešního života a " také ženství"...🙄
Tak přirozená reakce na podraz od někoho, o kom si myslíte, že je vám blízký. Myslím, že z toho se pak vyspal, holt to byla jen hra a život jde dál… ale chápu, že se s Nikol lidsky nechtějí vídat.. nejde o výhry a že byla zrádce, ale ty její přísahy, s těmi se prostě nedokáží lidsky ztotožnit a oddělit od hry, což chápu. Ale Tuňaka by zviklaly a on by Nikol i napsal, ale nebylo to průchozí přes Sáru a bez ní měli málo hlasů… takže nejen Tuňák se nachytal…
Jaký podraz? Vždyť šlo jen o hru, podle názvu o tvrdou hru, bez emocí a kamarádů. A Nikol to, jako jedna z mála, zvládla na jedničku. Hezký den
Pořad jsem nesledoval, ale domnívám se, že určitá forma investigativního novináře, jakým bezpochyby pan Tuna je, nemá účinkovat v takových pořadech. Docela rád jsem ho v poslední době sledoval na YouTube, kde odhaloval podvodníky. Účinkování v takovém pořadu zbytečně snižuje vážnost takového člověka a už na něj koukat nebudu.
Jakákoliv zrada je mě protivná - takže jsem se na to nedíval. Je dost pozitivních programů v jiných televizích.
Hra se jmenuje Zrádce.. co na tom Tuna nepochopil? A to si říká investigativní novinář..., stačí jedna blondýna a netuší kde se pravda skrývá. Jakou důvěru mohou mít jeho reportáže?
Ba ba, moje řeč. Celou jeho kariéru v televizi si dovedu vybavit a můj soud o něm je: zamindrákovaný kariérista, který neustále něco předstírá, přestože všichni vědí, že je jen obyčejný trouba.
To bral moc vážně a to že ji pak este nadával svědčí o jeho charakteru
No protože si myslel že hvězdou ...
Máš pravdu, jsi.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ale ona doslovně nepřísahala. Pokud řeknu, že mohu přísahat, neznamená to, že přísahám. Hezký den