On už nepodává žalobu? Vždyť zatím všechny vyhrál....NEBO NE?🤣🤣🤣
Vypadá jako smrtka v televizi
Ano Turek určitě !
Jaký vracení úderu ? On sám si dal úder tím jeho prohlášením, že byl unavený a půl roku nemluvil anglicky 😄 😄 😄 To je fakt nýmand, že to nemá obdoby.
Ale jděte. Kam? Někam.
Jsem doslova ohromen 😒. Kde berou takoví lidé jako Turek takové sebevědomí? Když přece usiluju o nějakej post, tak musím splňovat alespoň základní předpoklady. A pro práci se zahraničím je to tedy alespoň ten jazyk.
Unavený z moštárny a neměl by tolik zvedat ručičku nahoru
Po pravde receno , nejde o uroven anglictiny poverence Turka, ale o schopnost prenest sve nazory a myslenky, pokud mozno presne , na kolegy ministry ( tedy v normalnim pripade na kolegy ministry) . Kdyz si nejsem jisty, ze to dokazu , mel bych zvolit pomoc " tlumocnik" nebo se text pod dohledem mluvciho naucit. Pan Turek se zrejme anglicky na bezne urovni domluvi , ale tohle byla trapna chvilka. Nepodlozena vira sam v sebe se vymstila .
... vzpoměl jsem si ve spojitosti s Turkem na SuperStar:
a legendární ,, Aničku daj-dou,, (Dido)
... proslavila se zejména kultovní frází
"Aj misd d bus", což jí vyneslo přezdívku a vítězství v kategorii Hvězdná pěchota
No "mladá a krásná" taky není rodilou mluvčí:
Odkaz
Turek je maskot. Škoda že se mu poskytuje tolik mediálního prostoru..
To spíš krásná a mladá, jak se o ní nemluví, musí se připomenout. Měla by se stydět, už běhá na sociálních sítích video, s její angličtinou.
Je úsměvné jak voliči šestidemolice tady poukazují na angličtinu Nerudové, Fialy, Černochové... Domnívám se, že jste volili šestidemolici právě proto, aby přišli lepší politici. A proto se ptám, opravdu se Vám líbí takový blb, že by měl být ministrem zahraničí?
Ne.. takový blb se mi nelíbí. Mně se líbí ze všech blbů nejvíce medvídek Maruška. On už nám tu úplně zblbovatěl, protože protivládní ivenktivy jsou to
j e d i n é, co jako ohraná deska jede a jede... a jede. Už toho nechte Zdeněčku Maruško, jste trapný... 🥲
Oni ve vládě opravdu lepší politici jsou, jen si musíte sejmout ty dezorientační brýle. Jakým jazykem se asi ty dva roky Filip Turek domlouval v EP? Nebo si myslíte, že jen ukazoval rukama? A měl i proslovy a ne jeden. Ale o tom samozřejmě provládní media nepsala...
Když něco nebylo jednou na 200% - upatlaný čížek už se posmívá?