1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

On už nepodává žalobu? Vždyť zatím všechny vyhrál....NEBO NE?🤣🤣🤣

26
Před 5 měsíci

Vypadá jako smrtka v televizi

17
Před 5 měsíci
Zdenek Spáčil

Ano Turek určitě !

23
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

Jaký vracení úderu ? On sám si dal úder tím jeho prohlášením, že byl unavený a půl roku nemluvil anglicky 😄 😄 😄 To je fakt nýmand, že to nemá obdoby.

92
Před 5 měsíci
Lukáš Javůrek

Ale jděte. Kam? Někam.

36
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Jsem doslova ohromen 😒. Kde berou takoví lidé jako Turek takové sebevědomí? Když přece usiluju o nějakej post, tak musím splňovat alespoň základní předpoklady. A pro práci se zahraničím je to tedy alespoň ten jazyk.

39
Před 5 měsíci

Unavený z moštárny a neměl by tolik zvedat ručičku nahoru

41
Před 5 měsíci

Po pravde receno , nejde o uroven anglictiny poverence Turka, ale o schopnost prenest sve nazory a myslenky, pokud mozno presne , na kolegy ministry ( tedy v normalnim pripade na kolegy ministry) . Kdyz si nejsem jisty, ze to dokazu , mel bych zvolit pomoc " tlumocnik" nebo se text pod dohledem mluvciho naucit. Pan Turek se zrejme anglicky na bezne urovni domluvi , ale tohle byla trapna chvilka. Nepodlozena vira sam v sebe se vymstila .

1
Před 5 měsíci

... vzpoměl jsem si ve spojitosti s Turkem na SuperStar:

a legendární ,, Aničku daj-dou,, (Dido)

... proslavila se zejména kultovní frází

"Aj misd d bus", což jí vyneslo přezdívku a vítězství v kategorii Hvězdná pěchota

1
Před 5 měsíci

No "mladá a krásná" taky není rodilou mluvčí:

Odkaz

Před 5 měsíci

Turek je maskot. Škoda že se mu poskytuje tolik mediálního prostoru..

48
Před 5 měsíci
Jakub Ševčík

To spíš krásná a mladá, jak se o ní nemluví, musí se připomenout. Měla by se stydět, už běhá na sociálních sítích video, s její angličtinou.

27
Před 5 měsíci

Je úsměvné jak voliči šestidemolice tady poukazují na angličtinu Nerudové, Fialy, Černochové... Domnívám se, že jste volili šestidemolici právě proto, aby přišli lepší politici. A proto se ptám, opravdu se Vám líbí takový blb, že by měl být ministrem zahraničí?

36
Před 5 měsíci
Zdeněk Miluška

Ne.. takový blb se mi nelíbí. Mně se líbí ze všech blbů nejvíce medvídek Maruška. On už nám tu úplně zblbovatěl, protože protivládní ivenktivy jsou to

j e d i n é, co jako ohraná deska jede a jede... a jede. Už toho nechte Zdeněčku Maruško, jste trapný... 🥲

Oni ve vládě opravdu lepší politici jsou, jen si musíte sejmout ty dezorientační brýle. Jakým jazykem se asi ty dva roky Filip Turek domlouval v EP? Nebo si myslíte, že jen ukazoval rukama? A měl i proslovy a ne jeden. Ale o tom samozřejmě provládní media nepsala...

Když něco nebylo jednou na 200% - upatlaný čížek už se posmívá?

6
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA