Filip by měl zůstat nad věcí. Ano, jeho angličtina není A1, ale na většinu minulých i současných ministrů má alespoň podle mě, trochu navrch. Plky blbuše už nikoho nezajímají. Paní Nerudová se do příštích voleb zlikviduje sama.
To nemyslíte vážně, že ne. Turek svůj proslov četl a ani toho nebyl schopen, čili jednoznačně ukázal, že anglicky opravdu neumí vůbec. Jeho angličtina je na úrovni pomalejšího šesťáka, pokud začal v pětce.
Neumět anglicky je významný hendikep, obzvláště pro nás starší. Je to limitující v práci, při cestování, při četbě zahraničních knih, tisků či článků, sledování zahraničních filmů nebo televizí. Z tohoto důvodu mě fascinují lidé typu Nerudové, kteří AJ zvládají perfektně a pokud jim někdo řekne, co mají říkat, tak to vypadá skvěle. Zde je i zajímavé analyzovat některé pojmy, třeba pojem umělá inteligence. To je určitě zajímavý fenomén. Pokud by se dala některým lidem implementovat, tak by to mohlo představovat fenomenální posun lidstva. Představte si, že člověku znalého jazyků dodáte inteligenci. Zajímavý je i druhý pohled, a to je, jaké reálné možnosti nám IA může přinést. Asi ty možnosti jsou obrovské a dnes, jako se vším, vidíme, že první k využití jsou vždy armádní projekty. Já jako obyčejný člověk se ale těším na "jazykové translátory". Otázkou je, zda pak bude důvod implementovat některým lidem umělou inteligenci, a oni pak budou odsouzeni k doživotnímu údělu plácat hlouposti, byť perfektní angličtinou.
Neřekl bych, podívejte se kam to dotáhl Petr Fiala se čtením frázi z desek.
Blbuši nikdo nepřekoná.
to je kdo? vaše manželka?
Hlavně, že ho kritizuje Nerudka, hloupější a vysmívanější osoby v české politice už není. I když v opozici jí vyrůstá zdatná konkurence. A v jakékoliv diskusi jí F.P. nechá daleko za sebou, možná v ekonomice vaření kafe a šmelení s diplomy bude Nerudka lepší.
ale tak to vidíte jen vy a hrstka jeho voličů. a v ekonomice se učí vařit káva? Víte jeho samolibost a to, že ohýbá zákony neznamená, že je zná a umí v tom chodit. Hlavně zná, jak využít lidi, když je má na všechno. Taky jste mu poslal sms, že ho obdivujete 🙂 Však on nám finanční úřad ukáže, kolik bude dlužit na daních za předchozí roky 😉
Myslím, že pan Turek by měl nejraděj mlčet a to všeobecně. Pouštět se do pomlouvání je tady zbytečné, ta ostuda je jen jeho vlastní. Nabubřelé ego ho stáhlo ke dnu
Fíla je asi student Alenky von ANODonalds... a velmi nadaný 😄
Tak to jste ještě neviděl a neslyšel Fialovu nebo Nerudové czenglish.
Byl jsem unavený , půl roku jsem nemluvil anglicky........... Mobil jsem půjčoval kámošum, vyhrál jsem automobilové závody, ta budova je moštárna, s autem 200km/h jsem jezdil v Německu. Každému je třeba hned říct ,že lže,a do očí. Ten Turek ,to musí být velké zklamání pro své voliče.
...pane Zahradníku ,Vy se mýlíte 😂
...pro své voliče zklamáním není, jeho voliči budou stejní
,, unavení závodníci co jezdí v DE 200km/h, v moštárně i jinde klidně půjčují telefony , nelžou a dělají další věci, třeba i to, co Filipovi zrovna na očích vidí ,,
Drzost a domýšlivost této "mladé a krásné" europoslankyně nezná hranic. No jako vždy, prázdné sudy nejvíce duní.
Bohužel tady je mnohem větší průser a to Turek.
No jéje, hranatá nula je mentálně stále na úrovni pětiletého dítěte, jenže to už dávno víme, tak proč to musí dál dokazovat.
Je úsměvné, jak fanouškové toho blba za něj bojují jako lvi. Jeho žvatlání vlastně bylo brilantním projevem a nikdo si ho nesmí dovolit kritizovat, že?
Vy jste určitě tak krásná, chytra, a hlavně zubata jako ta vaše guru prodavačka titulu. P hovorkyně Zubatice