1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Už je jasné, proč si Trump rozumí s Putinem. Jenom s tím, že Putin je prý terorista a Trump jen nevinně exportuje americkou demokracii 🙂.

8
Před 8 měsíci
Robert Černý

Ruský mir, nebo Americká demokracie... Po obojím tečou potoky krve a majetek mizí za hranice.

2
Před 8 měsíci

Americký prezident pouze dopravil obviněného člověka ze závažných zločinů proti USA před americký soud...Obyčejní lidé ve Venezuele jsou zcela jistě rádi. Na to se zapomíná, že?!

4
Před 8 měsíci

V normálním světě by to mělo stát Trumpetu prezidentský úřad. Ale projde mu to.

12
Před 8 měsíci
Petr Falta

V jakém normálním světě? Tohle je ten normální svět.

2
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

A či dělá EU? Pokrytecká EU!! Jak to že nedošlo k jasnému odsouzení tohoto činu!

Kdo má právo někam jít a unášet lidi v jiném státě?

teď se EU ukázala v pravém pokrytecckém světle!

2
Před 8 měsíci

Proč je najednou takové ticho? Kde jsou spojenci Venezuely? Proč nikdo nesvolá mimořádné zasedání rady bezpečnosti OSN? Nic? Už je rozhodnuto? Proběhla snad další Jalta?...

Před 8 měsíci

Svět si rozdělil Rus. USA, Čína. Teď čekám, že Čína zabere ostrov jen si musí vymyslet něco jiného než drogy nebo fašismus.To už tady bylo.:(

4
Před 8 měsíci

Já jsem zase zděšen, co ti dva gauneři, tedy Chávez a Maduro spáchali na Venezuele a jeho lidu daleko těžší zločin a divím se, že to ti experti vůbec nepoznali.

Před 8 měsíci

Nekteri vladci mozna ted budou mit nocni mury, dejou se ruzne veci na tomto svete, dneska jsi ve sve posteli a rano nekde jinde.

5
Před 8 měsíci

Když to porovnáme s ruskou agresí na ukrajině tak to byla jenom přátelská návštěva výchovné povahy.

17
Před 8 měsíci
Jaroslav Kaňka

jasně, Trump je přeci sympatická a slušná osoba. to jsem už od někoho v ČR slyšel

Před 8 měsíci

No a teď to ještě čeká Grónsko a nejspíš i Panamu. Hodný Uncle Sam. Jsem velmi zvědav, jak dopadne projednávání v OSN. Ale USA mají právo veta, že?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA