Už je jasné, proč si Trump rozumí s Putinem. Jenom s tím, že Putin je prý terorista a Trump jen nevinně exportuje americkou demokracii 🙂.
Ruský mir, nebo Americká demokracie... Po obojím tečou potoky krve a majetek mizí za hranice.
Americký prezident pouze dopravil obviněného člověka ze závažných zločinů proti USA před americký soud...Obyčejní lidé ve Venezuele jsou zcela jistě rádi. Na to se zapomíná, že?!
V normálním světě by to mělo stát Trumpetu prezidentský úřad. Ale projde mu to.
V jakém normálním světě? Tohle je ten normální svět.
A či dělá EU? Pokrytecká EU!! Jak to že nedošlo k jasnému odsouzení tohoto činu!
Kdo má právo někam jít a unášet lidi v jiném státě?
teď se EU ukázala v pravém pokrytecckém světle!
Proč je najednou takové ticho? Kde jsou spojenci Venezuely? Proč nikdo nesvolá mimořádné zasedání rady bezpečnosti OSN? Nic? Už je rozhodnuto? Proběhla snad další Jalta?...
Svět si rozdělil Rus. USA, Čína. Teď čekám, že Čína zabere ostrov jen si musí vymyslet něco jiného než drogy nebo fašismus.To už tady bylo.:(
Já jsem zase zděšen, co ti dva gauneři, tedy Chávez a Maduro spáchali na Venezuele a jeho lidu daleko těžší zločin a divím se, že to ti experti vůbec nepoznali.
Nekteri vladci mozna ted budou mit nocni mury, dejou se ruzne veci na tomto svete, dneska jsi ve sve posteli a rano nekde jinde.
Když to porovnáme s ruskou agresí na ukrajině tak to byla jenom přátelská návštěva výchovné povahy.
jasně, Trump je přeci sympatická a slušná osoba. to jsem už od někoho v ČR slyšel
No a teď to ještě čeká Grónsko a nejspíš i Panamu. Hodný Uncle Sam. Jsem velmi zvědav, jak dopadne projednávání v OSN. Ale USA mají právo veta, že?