1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 dny

Já osobně jsem alergická na polské vejce. Jsou nepřírozeně tmavé hnědé. Tady zase budou barviva a barviva. Když se mi podaří koupit naše vajíčka jsou bílá. Já mám špatnou zkušenost s polskými produkty. Když vidím PL jdu od toho. To jsou samé jedy.

Překvapuje mně, co lidí jezdí za potravinami do Polska, k tomu ta jejích kultůra v prodejnách. Byla jsem jednou a stačilo mi to.

1

Nevím komu patří AGRI-M, ale bojím se koupit vajíčka z Ukrajiny marže je 482, to jsem četla na internetu. Tam se hnojí s pesticidy vše.

7
Před 10 dny
Dagmar Slunčíková

hned na začátku mate uvedeno komu patří a odkud jsou. Česká vejce z jižní Moravy. A nejde zde o pesticide, ale atb na kokcidioze. Proč si to neorectete

3
Před 9 dny

Co dělá veterinární správa aby se toto nedostalo na pulty ... Asi nic tak na co tu je taková banda ignorantů která se zjeví až se něco někomu stane hlavně že jsou tučně odměňování

1
Před 10 dny

Komu patří AGRI-M?

2
Před 10 dny
Antonín Horák

A komu výrobce krmiva, to je jistě podstatnější ! Už v tom vidíte zase Babiše, že ?!

7
Před 9 dny

Vidíte už ani to vám lidé nevěří že by obhajoba zdražení vajec? V tomto státě už lžou i zvířata.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt