Je to primitivní nula bez minima empatie, asi jako všichni její "kolegové" a voliči... takové nechutné kreatury jako např. tato hromada slizu, by měly pocítit všechno, co jejich idol a vzor Putin provádí dětem a civilistům na Ukrajině.. ze srdce bych jim to přál... a pokud by náhodou našli útočiště, tak bych je z něho vyhnal stejně, jak to plánují tyto bezpáteřní ruské krysy provést ukrajinským uprchlíkům u nás.. 😕
Ale co, že se pan Rakušan náhle stal tak přecitlivělým? Ještě nedávno mu nevadily ani pytle na mrtvoly.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Podíval jsem se na video. Ti co věšeli vlajky, vypadli z okna. Mě to připadlo vtipné a to Ukrajinu podporuji. Defenestraci mě to nepřipomínalo, tak jako poznámka Paní Majerové. Nástup českých vlajek je pro náš národ symbolický . Viz jakýkoliv svátek, jakákoliv cinkání klíči , či demonstrace.
Při debatě a prezentací argumentu Kupky, jak nám migranti Ukrajinci vydělávají nesouhlasím a poprvé, že to tak nemusí být , prohlásil Havlíček v debatě, Dávno jsem i já ukazoval v diskuzích, že tam zahrnují i ty před válkou , kteří jsou začleněni do systému a také z něj budou v budoucnu čerpat.
Na snímku není vidět, že by vypadli díky vyhození z okna. Vypadá to na přemíru snahy tam tu vlajku dát. Prostě porušili bezpečnost práce při práci ve výškách. 😊
Rakušan není normální a je nebezpečný.
Jo jo,to je mafián erste klasse!
Ten teď bude peskovat všechno a všechny, aby se zviditelnil.
My jeho pytel s Putinem a další chování také neschvalovali.
Kdo viděl, pochopí, že ta histerie není na místě. Jen hromadný nácvik.
No a co, mě to pobavilo. Fangličkářství je evidentně nový sport v parlamentu.
Na nic kloudného se nezmůžou ,alespoň se předvedli co mají v hlavách !!!
Rakušan zase rád vyvěšuje vlajky s pytly na mrtvoly. Ten ať si zamete před vlastním prahem.
Ač docela nerad musím přiznat, že Macinka měl tehdy pravdu.
Ano, to byla jediná rozumná věc, kterou udělal. Omlouvat se týhle krasavici byla chyba.
Dobrý den. Pan Rakušan ať se stará o dozimetr a paní Majerovou nechá na pokoji. Každý si za své činy zodpovídá sám. Tam ať se starají o českou zem a lodi v ní a né o hlouposti. mějte se.
Aspoň viíe koho přište už nevolit samy se divi že je pak nikdo nechce viďět ve vladě jedna strana proti lidem ktera ma hlavni slovo je volit lid je demokracie je to většina ktera se umi ozvat