1600/1600Zbývá 1600 znaků

Tahle by se na půlku ven dostat neměla.

11
Před 2 roky
Zdenka Stejskalová

Když sedí za vraždu , tak může požádat o propuštění až po dvou třetinách trestu .

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

A hele co na to premiér? My jsme vyslali jasné signály že tohle je vina Babišovi vlády. Je to signál že za to nemůže pan Rakušan. Ale Babiš. Vždyť každý inteligentní člověk musí vědět že dítěti je rok a my, a to vysílám signál, je bordel Babišův. Babišovo těhotenství. My jsme ve vládě teprve roky dva. Jsme nejlepší vláda a já jsem lídr Evropy. Takže dítě je přenošené z dob Babiše. Tady je něco toxické, řekl bych radiační. Ale na to samozřejmě, aby se odhalila Babišova radiace stačí dozimetr.

17
Před 2 roky
Václav Šlehovr

Ty jsi dobrý ….. 🤮🤮🤮🤮

3
Před 2 roky

Takže tři dozorci. Spolu, nebo každý zvlášť? Pokud dítě nechce, tak jednoduše ať ji udělají umělé přerušení těhotenství .Ale sperma musela někde získat. Testem DNA zjistí, jednoduše, kdo je ten šikula, oplozovač. A potom ať to řeší. Hlavně do důsledků.

11
Jaroslav Nový

Evidentně jste četl jen titulek.

Pro vaší informaci, přerušení lze provést jen do určité doby a pouze se souhlasem matky.

3

Nemám s vězením žádné zkušenosti. Díky bohu,ale vždy jsem si myslel,že je rozděleno na ženskou a mužskou část a že v ženské části jsou jako ostraha bachařky. V mužské části bachaři. Jak ji tedy mohli ti bachaři znásilňovat? A proč zrovna jí?

7
Před 2 roky

Bohužel si dovedu živě představit, čím si ti tři dozorci museli projít. Jestli měli splněný nárok na výsluhu a rozum, tak už pracují jinde.

34
Před 2 roky
Petr Vysloužil

A co si tak umíte živě představit? Já jsem teď jenom zaznamenal ve světě dva případy, kdy to nosil do vězení obhájce dotyčné ve skleničce. A vždy to dopadlo obviněním dozorců ze znásilnění... Za čas se pravda ukáže (DNA....) ale to už bude jedno.

9
Před 2 roky

Takové zrůdy by neměly " dýchat".

26
Před 2 roky
Alena Lexová

Dýchat ?! Nemám zájem chování tohoto člověka nějak omlouvat,ale přeci jenom,když si hrajete na soudce : chtěl bych vidět Vás v obdobné situaci...

6
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

A ten krimoš foodora, co ji vozil žrádlo až do postele, bude platit alimenty, nebo to bude platit stát..... a ti dozorci dostáli odškodnění, nebo se mohli na té špíně vymlátit ?!!

22
Před 2 roky

To je geneticky material. Chudak syn, zit s vedomim, ze si ho mama poridila, aby si udelala prazdniny a pak nejspis putoval do ustavu.

10
Před 2 roky

Za nepodložené a lživé obvinění dozorců, přidat 20.let.

43
Před 2 roky

No řekl bych, že si nasr.. do vlastního hnízda. Teď se jí bude těžko žádat o zkrácení trestu za dobré chování a nejspíš si odsedí celých 30 let.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA