1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Božka si opět nevidí do huby. A jaký je ona prototyp by mohli vyprávět ti z Vysočiny, kteří ji znají.

57
Před 5 měsíci

Být v ČR doživotním politikem je snadné. Už skoro 30 let o tom přesvědčuje Němcová, které k tomu stačilo:

strašení komunisty..............a Babiš to a Babiš tamto

a máte vystaráno

61
Před 5 měsíci

" K věci ".👍

1
Před 5 měsíci

Co dokázala knihovnice kde ji nikdo ve Žďáře neřekne jinak než ta co měla problémy s rohlíky

Jako šéfka sněmovny posílala léta aby její řidič rozvážel syny do škol

Klaus moje chyba byla že jsem jí vytáhl z prodavačky knih do sněmovny

W já říkám zjistila že jako podnikatelka měla 50 tis jako šéfka sněmovny tehdy 280 tis auto ochranka

5
Před 5 měsíci
David Jaromír

To jsou nesmysly.Lež o krádeži rohlíků vymyslel bývalý poslanec Rath a hlupáci to stále opakují.

6
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

101 opět vylezla z díry? No jo, otepluje se, psali že už vylézají zmije a staré ropuchy, ať si lidi dávají pozor.

50
Před 5 měsíci
Josef Med

tvoje stará už vylezla?

19
Před 5 měsíci

Takhle by se senátorka vyjadřovat

neměla a pokud ano tak by měla opustit post senátorky . Toto opravdu

nepůsobí důvěryhodně ty výrazy na post senátorky . Pokud to nezvládla tak tam už nemá co dělat .

9
Před 5 měsíci

kdysi davno sem si o te pani myslel že je celkem rozumna. To skončilo po padu Nečasovy vlady, kdy kvikot svini kere přišly o koryta bylo slyšet ež na valachach. A jedna z nejvic slyšicich byla tato pani. Od tych čas se nic nezměnilo.

4
Před 5 měsíci

Němcová je jen vyžírka nic víc a tlachání to jí jde ale toť vše zadarmo drahá tato jedovatá babice

40
Před 5 měsíci

A jak by nazvala sama sebe a kolegu z ,,Dua nevidomých " za ní a Bendy jsou ty největší kauzy ODS a vždy tvrdili že oni nic neviděli ani neslyšeli ?!?

2
Před 5 měsíci

Babiš už byl 2 x vidán soudu a pokaždé byl osvobozen. Už mi to připadá jako hon na Babiše. To samé by se dalo říct o Němcové, která nezakoně používala služební vozidlo.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA