Většina nás nechápe, jak se do sněmovny mohl dostat někdo, jako pan Jakob.Byl bych pro opakované volby.
To máš smůlu , až za čtyři roky.
Za rozpočet je zodpovědná vláda, ne prezident. Ten by měl zastavit vyložené neústavní pokusy o ohrožení demokracie.
Ten by měl zastavit vyložené neústavní pokusy o ohrožení demokracie.....
Mohl by jste specifikovat ten slint????
Já zase nechápu.jak se do politiky dostal ten Jakob, neboť už ten jeho výraz mi k tomu neodpovídá. A co teprve, když se projevuje slovem, to je ale ta výchova v jeho straničce, která i dílem jeho osobnosti jde do stoupy.
Kdy topka konečně pochopí, že s panem Jakobem vyznačujícím se charismatem literárního zvoníka od Matky Boží, nemá u voličů absolutně šanci i kdyby se na hlavu stavěla. Nikdo nemůže za to, jak vypadá, ale určitá fakta je někdy nutno v životě přijmout a nedají se lámat přes koleno.
Aspoň vidíte co jsou voliči topky zač
No moc bych se divil kdyby pan Jákob něco chápal.
Pikora na rozdíl od prezidentových poradců není chytrý člověk. Kdyby prezident nepodepsal nezíská nic, tak to má alespoň naději na nějaké změny.
Komu není s hůry dáno, v apatice nekoupí! Ale je pokrok, že Kramaňonec už nevyráží skřeky, ale mluví...
Čekal jsem od soudruha prezidenta Pávka a lídra současné opozice, že vládní rozpočet nepodepíše.
Byl zvyklý, že prezident dělá, co na očích bývalé koalici viděl. To musí být pro Jakoba šok. Taková " zrada".
Jakob nechápe nic ale to nic nemění na situaci že do Parlamentu vůbec nepatří....
Jakob nechápe. Tím bych skončil.