1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Většina nás nechápe, jak se do sněmovny mohl dostat někdo, jako pan Jakob.Byl bych pro opakované volby.

18
Před 5 měsíci
Karel Kocáb

To máš smůlu , až za čtyři roky.

3
Před 5 měsíci

Za rozpočet je zodpovědná vláda, ne prezident. Ten by měl zastavit vyložené neústavní pokusy o ohrožení demokracie.

91
Před 5 měsíci
Karel Stržanovský

Ten by měl zastavit vyložené neústavní pokusy o ohrožení demokracie.....

Mohl by jste specifikovat ten slint????

47
Před 5 měsíci

Já zase nechápu.jak se do politiky dostal ten Jakob, neboť už ten jeho výraz mi k tomu neodpovídá. A co teprve, když se projevuje slovem, to je ale ta výchova v jeho straničce, která i dílem jeho osobnosti jde do stoupy.

84
Před 5 měsíciUpraveno

Kdy topka konečně pochopí, že s panem Jakobem vyznačujícím se charismatem literárního zvoníka od Matky Boží, nemá u voličů absolutně šanci i kdyby se na hlavu stavěla. Nikdo nemůže za to, jak vypadá, ale určitá fakta je někdy nutno v životě přijmout a nedají se lámat přes koleno.

67
Před 5 měsíci
Dusan Hof

Aspoň vidíte co jsou voliči topky zač

1
Před 5 měsíci

No moc bych se divil kdyby pan Jákob něco chápal.

9
Před 5 měsíci

Pikora na rozdíl od prezidentových poradců není chytrý člověk. Kdyby prezident nepodepsal nezíská nic, tak to má alespoň naději na nějaké změny.

4
Před 5 měsíci

Komu není s hůry dáno, v apatice nekoupí! Ale je pokrok, že Kramaňonec už nevyráží skřeky, ale mluví...

Před 5 měsíci

Čekal jsem od soudruha prezidenta Pávka a lídra současné opozice, že vládní rozpočet nepodepíše.

27
Před 5 měsíci
Tomáš Sláma

Byl zvyklý, že prezident dělá, co na očích bývalé koalici viděl. To musí být pro Jakoba šok. Taková " zrada".

60
Před 5 měsíci

Jakob nechápe nic ale to nic nemění na situaci že do Parlamentu vůbec nepatří....

135
Před 5 měsíci

Jakob nechápe. Tím bych skončil.

52
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA