1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 dny

Musím to napsat slušně ať mě zase nesmažou - jsou oba dva stejně mentálně vybaveni.Nikde by se neuplatnili, tak šli do politiky a žijou nadstandartně z našich peněz.Je třeb zvažovat koho volíme.

203
Hana Mandovska

Ted jsem chtěla napsat něco podobného . Vy jste mne předešla, děkuji- hezký den Zdechovský má jedno plus, že není arogantní. kdežto Hřib si pro své vlastní arogantí ego nevidí ani na špičku nosu, porto také se mu rozpadá strana. Za mne ale ani jedna ze stran, jehož tito dva jsou zástupci = nevolitelní.

12

Jeden horší než druhý. Ale řekla bych, že Hřib je přece jen o kus tragičtější. Doufám, opravdu doufám, že splní svůj úkol a vyvede Piráty do zapomnění, kam patří. A Zdechovský, korouhvička mrtvé strany... o tom nemá cenu ztrácet slova.

103
Před 9 dnyUpraveno

Když uráží poslankyně ANO, tak by se všichni koaliční politici, včetně zombi Němcové zbláznili, teď Zdechovský nazve předsedu strany idiotem (mimochodem má vyjimečně pravdu) a nikomu to nevadí.

127
Před 9 dny
Ivo Gregor

To je ta změna politické kultury. Jeden může, druhý ne ☹️

82
Před 9 dny

Připomíná mi to klukovské hádky, když jsme byli v obecné, tedy na prvním stupni. Pamatuju si, že oblíbená odpověď na urážku bývala "Kdo to říká, ten to je, tomu se to šikuje!" 😄

69
Před 9 dny

Pane jo, to je elita, výkvět společnosti ve veřejných funkcí. Sprostá , špinavá arogance a hulvátství. To je úroveň veřejných činitelů. Nejsmutnější na tom je , že sprostota a arogance se stala již běžnou normou politické a názorové diskuze. A tihle nám káží o morálce, zastávají veřejné funkce a mají pracovat ve prospěch společnosti, jterá je zvolila a platí že svých peněz. Hnus.

118
Před 8 dny
Daniel Petřík

A to ještě nedávno pluli na stejné lodi a jak se navzájem dokázali chválit. A zrovna ti chtějí něco tvrdit o morálce opozičních stran. Vždyť je to sebranka nejhrubšího zrna.

2

Kdyby se Zdechovský někdy poslouchal, tak by slovo idiot nikdy nepoužil.

Nebo naopak se dobře zná.

78
Před 10 dny

Zrovna Zdechovský má koho komentovat. Obadva jsou neschopní politici.

Měli by jim každému dát klacek a poslat je do ringu, byla by aspoň zábava.

118
Před 8 dny

Jsou to oba dva trotlové,nemají si co vyčítat.

Před 10 dny

To je slabé, dejte si pár facek, nic jiného si navzájem nezasloužíte!! Pavel chce vojáky z Česka na Ukrajině, tak si ho vemte s sebou a on vám to bude pískat

107
Před 9 dny

Duševně jsou oba na stejné výši. Jeden za 18 a druhý za 20 bez dvou.

10
Před 8 dny
Helen Nováková

Naprosto přesně oba jsou stejní idiotíi.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt