Já nevím. Jaká ironie. Celou dobu všude vystupuje jako všichni mi pomáhejte proti agresorovi, což lze nějak pochopit , ale teď se staví na stranu agresorů sám. Jasně dokážu to pochopit , protože mu asi sni teď nic jiného nezbývá. Írán mu asi nepomůže vzdorovat Rusku, ale kde je pak spravedlnost o které tak pořád všude mluví ? Nevím jestli těm všem lidem kteří pořád chtějí spravedlivý mír nějak dochází , že politika je špinavá hra všude a jde jen o zájmy mocných. Vždyť kolik je zastánců našeho prezidenta , který je pro mne jen lobistou zbrojních firem a války a milion chvilek pořádá demonstrace za lidi kteří rozdělují společnost.
Přestává být zájem o válku na Ukrajině a tak Zelenskyj zase začíná na sebe upozorňovat a vyhrožovat EU. Začíná se mu to všechno hroutit. Stejně jako EU pod vedení Ursula von der Leyenove.
A důkazy, že USA pomáhají Ukrajině proti Rusku by nebyly? 😄😄😄 Chudáku. Jasně, že jim pomáhají, a Čína taky, TO JE SOUDRUHU BYZNYS
Pruhledne manipulativni a opakovane lzi ....je to lump ...
Je to hlavně parazit. Nakrm krysu, vrátí se ti s familií.
To je fakt těžký génius, ještě že ho Trump má, jinak by byl chudák v řiti. V CIA se mu jen povalují, dacani.
A USA pomáhají tobě aby jsi mohl utočit na Rusy tak je to 1 - 1 tak nebreč.
My tomu věříme a co má být, vám Evropa a USA také pomáhá. Takový je svět pane Zelenský.
Ještě že jsi nám to prozradil! To opravdu nikdo nečekal!
jako vždy, mám super informaci, al nejdřív mi ji zaplaťte, zda je správná zjistíte po zaplacení,
A co by na tom bylo špatného?
Amerika také pomáhá Ukrajině útočit v Rusku.