1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Já nevím. Jaká ironie. Celou dobu všude vystupuje jako všichni mi pomáhejte proti agresorovi, což lze nějak pochopit , ale teď se staví na stranu agresorů sám. Jasně dokážu to pochopit , protože mu asi sni teď nic jiného nezbývá. Írán mu asi nepomůže vzdorovat Rusku, ale kde je pak spravedlnost o které tak pořád všude mluví ? Nevím jestli těm všem lidem kteří pořád chtějí spravedlivý mír nějak dochází , že politika je špinavá hra všude a jde jen o zájmy mocných. Vždyť kolik je zastánců našeho prezidenta , který je pro mne jen lobistou zbrojních firem a války a milion chvilek pořádá demonstrace za lidi kteří rozdělují společnost.

33
Před 5 měsíci

Přestává být zájem o válku na Ukrajině a tak Zelenskyj zase začíná na sebe upozorňovat a vyhrožovat EU. Začíná se mu to všechno hroutit. Stejně jako EU pod vedení Ursula von der Leyenove.

34
Před 5 měsíci

A důkazy, že USA pomáhají Ukrajině proti Rusku by nebyly? 😄😄😄 Chudáku. Jasně, že jim pomáhají, a Čína taky, TO JE SOUDRUHU BYZNYS

31
Před 5 měsíci

Pruhledne manipulativni a opakovane lzi ....je to lump ...

57
Před 5 měsíci
Michal Šubrt

Je to hlavně parazit. Nakrm krysu, vrátí se ti s familií.

51
Před 5 měsíci

To je fakt těžký génius, ještě že ho Trump má, jinak by byl chudák v řiti. V CIA se mu jen povalují, dacani.

26
Před 5 měsíci

A USA pomáhají tobě aby jsi mohl utočit na Rusy tak je to 1 - 1 tak nebreč.

31
Před 5 měsíci

My tomu věříme a co má být, vám Evropa a USA také pomáhá. Takový je svět pane Zelenský.

22
Před 5 měsíci

Ještě že jsi nám to prozradil! To opravdu nikdo nečekal!

25
Před 5 měsíci

jako vždy, mám super informaci, al nejdřív mi ji zaplaťte, zda je správná zjistíte po zaplacení,

3
Před 5 měsíci

A co by na tom bylo špatného?

Amerika také pomáhá Ukrajině útočit v Rusku.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA