V podstatě se zde píše, že celá EU stojí vlastně na základě hrozeb a sankcí proti neposlušným státům. EU je slepenec národních států a lepidlem je vydírání.
Jsem zvědav, jestli EU ustojí zavedení emisních povolenek na fosilní paliva. To bude takový sociální otřes, že to prostě jednotlivé vlády nevydrží a položí je to. A místo nich budou lidé volit extrémistické strany. Před tímto scénářem varoval i Donald Tusk - premiér Polska.
pokud se začne cukat jeden stát, tak ho EU ekonomicky zničí. Pokud se ale domluví skupina států, např. státy V4, tak by to šlo.
Souhlas. Rozumný volič to vidí stejně. 👍
Požadavky Gren Deealu, emisní povolenky, se kterými EU kšeftuje, protože je finančně na dně, zároveň direktivní navýšení od Trumpa a NATO( nebo že stagnují) na 5% z HDP je pro státy EU nesplnitelné. Opakuje se to stále dokola a připadá mi, že evropské státy dosud nechápou, že pro požadavky NATO i EU jsou dojnou krávou. Výroba a nákup obranné technologie jde do kapes USA. Plnění CO 2 Evropské unie, aniž se bere v potaz, JAK přispívají miliardové země jako Indie, USA a Čína - je úplný nesmysl. Je to cílené vybírání " daní" za to, že jsme v EU a dýcháme s ní společný vzduch. Je to daň za Schenghen a volný evropský trh... Je to opravdu tak těžké pochopit?? 🙄
Není nutné ničit EU, ta je ničena destruktivními utopistickými GD komisemi již tak dost. Jde o to je reformovat a očistit od ideologické plísně a rozkladu, zpět e zdravým kořenům.
Hladík je naivní blb který si nevidí na špičku nosu !
Kůzleti ještě teče mléko po bradě a už rozdává rozumy !
Jestli někdy neschopný přitroublý lidovec dostane rozum tak se uleví celému národu !
I zadarmo je drahý, jen samé plané kecy a sliby jako celá KDU-ČSL !
Hlavně že se každoročně zúčastní Sudetoněmeckých srazů a podporují jeho sjezd příští rok v Brně !
Tak Hladík, to je jeden z největších škodičů současné vlády. Docela by mne zajímalo, kde toho "zeleného" fanatického magora vyhrabali.
V Brně po aféře s městskými byty. Ve spolupráci s Donem Pablem Blažkem.
Pana Hladíka nevolit.
Hladík je blb a za tím si stojím.